01/07/2014

Με καλοκαιρινές εκδηλώσεις, γιόρτασαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», για τη λήξη του προσχολικού έτους 2013-2014


Οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ξετύλιξαν το ταλέντο τους, στα πλαίσια τριών συνολικά καλοκαιρινών γιορτών.

Οι μαθητές του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μαρκοπούλου, την Πέμπτη 19 & την Παρασκευή 20 Ιουνίου, μας ταξίδεψαν στα έργα του ζωγράφου Θεοφίλου, καθώς και στον κόσμο των κλασσικών παραμυθιών κερδίζοντας το θερμό μας χειροκρότημα.

Αντίστοιχα, οι μαθητές του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πόρτο Ράφτη, την Τετάρτη 25 Ιουνίου, μας ξαναθύμισαν παιχνίδια που παίζαμε όλοι μας στις γειτονιές μας στο παρελθόν.

Με την παρουσία τους τίμησαν τις καλοκαιρινές γιορτές, η κα Μαρία Κιμπιζή, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, ο κος Σπύρος Σταμ. Δράκος, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και Δημοτικός Σύμβουλος, η κα Μπίλυ Δρίτσα, Δημοτική Σύμβουλος & μέλος Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ο κος Χρήστος Δρίτσας, Δημοτικός Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος της ΚΔΕΜ, ο κος Γιάννης Πολίτης, Δημοτικός Σύμβουλος, καθώς επίσης πλήθος γονέων και κηδεμόνων, παππούδων και γιαγιάδων, που θαύμασαν από κοντά τις υποκριτικές ικανότητες των μικρών μαθητών.

Στον χαιρετισμό του, ο απερχόμενος Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» (και πλέον επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής 2015-2019) κος Σπύρος Σταμ. Δράκος, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε η διοίκηση του Νομικού Προσώπου καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς (ένταξη στο ΕΣΠΑ, επιχορήγηση τροφείων γονέων, μείωση μηνιαίων τροφείων για τους μη επιδοτούμενους γονείς, επισκευές κτιρίων, ανανέωση παιχνιδιών, κλπ) και τέλος, ευχαρίστησε όλο το διδακτικό προσωπικό των δύο Βρεφονηπιακών Σταθμών στα πρόσωπα των δύο υπευθύνων κας Φούντα Σοφίας και κας Μαμούρη Τόνιας, για την άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Χορηγούς των παραπάνω γιορτών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, και πιο συγκεκριμένα:


- το Ζαχαροπλαστείο Κωτσιόπουλου Γιώργου, για την χορηγία γλυκών
- την Κάβα Καβείρος Α.Ε. για την χορηγία νερών, χυμών, αναψυκτικών
- το NANOU Donuts (καταστήματα Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη), για την χορηγία αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων
- την Pizza Fan (κατάστημα Αφων Μπαλιούση, Πόρτο Ράφτη), για την χορηγία πίτσας
- το Αρτοποιείο Νικολάκη Νίκου στο Πόρτο Ράφτη, για την χορηγία αλμυρών εδεσμάτων
- τον Πολυχώρο KWABA στο Μαρκόπουλο, για την διάθεση καρεκλών.

Τέλος, να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους, Υγεία και Καλό Καλοκαίρι!