25/06/2014

Πανηγυρική έναρξη των Κυριακάτικων Πεζοδρομήσεων της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Μετά από δεκάδες Κυριακάτικες Πεζοδρομήσεις της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, που μας χάρισαν πλούσιο θέαμα, κέφι και διασκέδαση, μέσα από τα καλλιτεχνικά προγράμματα που παρουσιάστηκαν, ο Δήμος Μαρκοπούλου ανοίγει για τέταρτη συνεχή χρονιά την αυλαία των φετινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, στα πλαίσια του θεσμού των Κυριακάτικων Πεζοδρομήσεων της πόλης, με την φρέσκια, δροσερή μουσική της Φιλαρμονικής του Δήμου Μαρκοπούλου.

Την Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 και ώρα 9 το βράδυ, η Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου θα πλημμυρίσει  με όμορφες μουσικές νότες της Φιλαρμονικής του Δήμου μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κου Δημήτρη Βασιλάκη, διεθνούς φήμης σαξοφωνίστα, τραγουδιστή και συνθέτη.

Η Φιλαρμονική καλωσορίζει το καλοκαίρι, μέσα από ένα εξαιρετικά ποικίλο μουσικό πρόγραμμα, με άφθονα στοιχεία αυτοσχεδιασμού, παίζοντας μουσική από τον Κινηματογράφο, κλασικά θέματα από την Όπερα, αλλά και κομμάτια τζαζ και λάτιν. Ανάμεσά τους, θα ακούσουμε το πολυαγαπημένο Skyfall της Adelle, αλλά και μουσική από την περίφημη σειρά “Game ofThrones”.

Την αυλαία της βραδιάς, θα ανοίξει η Παιδική Χορωδία του Δήμου Μαρκοπούλου, υπό τη διεύθυνση της κας Στέλλας Πετούρη. Οι παιδικές φωνές θα μας ταξιδέψουν υπό τις μελωδίες των δύο μεγάλων συνθετών μας, Χατζηδάκι και Θεοδωράκη, ενώ θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε και κλασικά θέματα.

Την εκδήλωση, που συνδιοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), θα τιμήσει με την φιλική συμμετοχή του, η πολυσύνθετη σύγχρονη μουσική προσωπικότητα, διευθυντής ορχήστρας, κος Ανδρέας Πυλαρινός, που αναμφίβολα αποτελεί για την ελληνική μουσική σκηνή, μια πραγματικά μεγάλη μονάδα.

Σας περιμένουμε όλους, στο πρώτο μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού της πόλης μας, για λίγες ώρες μουσικής πανδαισίας, μακριά από τα αυτοκίνητα, την κίνηση και το θόρυβο της καθημερινότητας!

Η είσοδος είναι φυσικά, ελεύθερη για το κοινό.