05/06/2014

Καλοκαιρινές Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για τα παιδιά μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Δήμο Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,


Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος», βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν, ότι και φέτος για 2η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί Καλοκαιρινή Αθλητική & Πολιτιστική Ενασχόληση παιδιών, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών!

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινή πίεση του σχολείου και του διαβάσματος, ανακαλύπτοντας την κλίση και το ταλέντο τους, σε διάφορες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Ειδικότερα, θα υπάρξουν τρεις (3) περίοδοι των δέκα εργάσιμων ημερών, για εξήντα (60) παιδιά η κάθε μία, εκ των οποίων:
- η 1η περίοδος, ορίζεται από 16 έως 27 Ιουνίου,
- η 2η περίοδος από 30 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου,
- η 3η περίοδος από 14 έως 25 Ιουλίου.

Οι ώρες ενασχόλησης των παιδιών, είναι καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από 8:00π.μ. έως 3:00μ.μ. και ο τόπος της ενασχόλησής τους, το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου (31ο χλμ. Λεωφ. Σουνίου).

Το κόστος συμμετοχής ανταποκρίνεται μόλις στα πέντε (5) Ευρώ την ημέρα, δηλαδή πενήντα (50) Ευρώ συνολικά και για τις δέκα (10) ημέρες. Στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται δεκατιανό για τα παιδιά (χυμός και κρουασάν), ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών, καθώς επίσης καπέλο και T-shirt για όλους τους συμμετέχοντες.

Τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων καθηγητών, με τις δραστηριότητες: volleyhandball, ενόργανη γυμναστική, basket, ρυθμική, badminton, ποδόσφαιρο και στίβο, με παραδοσιακούς χορούς, εικαστικά, σκάκι και μουσική, ενώ τα μόνα μαθήματα με τα οποία θα έρθουν σε επαφή, είναι αυτά των Α’ βοηθειών και της ασφαλούς οδήγησης!

Οι εγγραφές, ξεκινούν την Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρες 8:00π.μ. έως 3:00μ.μ., στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στο γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ενώ πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλ. 22990-20178.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, να στηρίζει και να ενισχύει τους πολυσήμαντους τομείς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, θεωρώντας δεδομένο, ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, μπορούν να χαρίσουν το χαμόγελο στα πρόσωπα, πρωτίστως των παιδιών μας, αλλά και στα δικά μας!