19/06/2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ:  19/6/2014
      ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                         ΑΡ.ΠΡΩΤ:  485

                   Ν.Π.Δ.Δ.
“ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ”


ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας»

1. Σουλιώτη Αντώνη
2. Σκορδαρά Βασιλική 
3. Στάθη Σπυρίδωνα
4. Τσάκαλο Στέφανο
5. Νικολάου Χαράλαμπο
6. Φράγκου Άννα

Κοιν: Προς τα αναπληρωματικά μέλη του Ν.Π.Δ.Δ:

1. Μεθενίτη Βασίλειο 
2. Σιδέρη Στυλιανό 
3. Μεθενίτη Μαρία 
4. Μπέη Αθηνά 
5. Σουλιώτη Παναγιώτη


Παρακαλείσθε, όπως την 23η του μηνός Ιουνίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην Τακτική Συνεδρίαση του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας» για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των κατωτέρω θεμάτων  της Ημερήσιας Διάταξης: 

1. Λήψη απόφασης για έγκριση Α’ Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας».

2. Ανάκληση της υπ’αριθμ. 65/2013 Απόφασης Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. με θέμα «Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας λειτουργίας τροχήλατης κινητής καντίνας εντός της Πλαζ Αυλακίου, Πόρτο Ράφτη στον δικαιούχο της δημοπρασίας κ. Κουφάδη Γεώργιο».

3. Ανάκληση της υπ’αριθμ. 66/2013 Απόφασης Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. με θέμα «Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας λειτουργίας τροχήλατης κινητής καντίνας στην περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας, Πόρτο Ράφτη στον δικαιούχο της δημοπρασίας κ. Κωτσικόρη Κώστα».

4. Λήψη απόφασης για αποδοχή υλοποίησης του έργου «Βυθοκόρηση και επισκευή κρηπιδωμάτων Λιμένα Αγ. Νικολάου, Πόρτο Ράφτη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το άρθρο 210 του Ν.4072/2012 και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2014 του Υ.Ν.Α/ΓΓΛΛΠΝΕ.

5. Επανεξέταση και λήψη απόφασης για παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης υπαίθριου χώρου   στον κο. Γιαννάκη Γεώργιο έμπροσθεν του καταστήματος του «Φύκι-Φύκι» για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
6. Επανεξέταση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης υπαίθριου χώρου στην εταιρεία «Ε.Περράκης –Μ.Μιχελης Ο.Ε» έμπροσθεν του καταστήματος «PR Kalamaki», το οποίο ανήκει στην εν λόγω εταιρεία, για τοποθέτηση θαλασσίων ομπρελών και ξαπλωστρών.

7. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης υπαίθριου χώρου στην εταιρεία «Cougentakis Investments Group Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» έμπροσθεν του καταστήματος «Yolo», το οποίο ανήκει στην εν λόγω εταιρεία, για τοποθέτηση θαλασσίων ομπρελών και ξαπλωστρών. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ»

ΣΩΤΗΡΗΣ Ι. ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ