03/06/2014

Πλούσιο θέαμα προσέφερε το 2ο Δημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Μαρκοπούλου, που ολοκληρώθηκε με τους αγώνες Ποδοσφαίρου!


Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Μαρκοπούλου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Δημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα, δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, να αγωνιστούν στην Καλαθοσφαίριση, την Πετοσφαίριση και το Ποδόσφαιρο!

Η αυλαία του Σχολικού Πρωταθλήματος, έπεσε με τους αγώνες Ποδοσφαίρου, το Σάββατο, 31 Μαΐου 2014, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους θεατές! Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους  Διευθυντές και τους καθηγητές φυσικής αγωγής  των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, διοργάνωσαν τη μεγάλη αυτή γιορτή ποδοσφαίρου, η οποία πλέον καθιερώνεται σε θεσμό, με μοναδικούς πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές της περιοχής μας.  
                 

Στο τέλος της διοργάνωσης, δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι, καθώς κυριάρχησε η ευγενής άμιλλα μεταξύ των συμμετεχόντων σχολείων. Η  ομαδικότητα μεταξύ των μαθητών και η χαρά του παιχνιδιού, έδειξαν μια διαφορετική και αναμφίβολα πολύ όμορφη πλευρά της ζωής.

Όλα τα σχολεία που πήραν μέρος στο σχολικό πρωτάθλημα, έλαβαν τιμητική πλακέτα, καθώς επίσης απονεμήθηκε σε όλους τους μαθητές, αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση και ειδικότερα, την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου, τον κο Κων/νο Χυτίρογλου που εθελοντικά παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους αγώνες, τον κο Γιάννη Μαντάλα που εθελοντικά ανέλαβε την διαιτησία του πρωταθλήματος, καθώς επίσης την διοίκηση και το προσωπικό του ποδοσφαιρικού σωματείου Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ.

Ευχαριστούμε ακόμη τους χορηγούς των αγώνων:
  • Την Κάβα «ΜΑΡΚΟ» του κου Σωτήρη Γιάννη, για την χορηγία σε νερά.
  • Το Παγοποιείο του κου Γιώργου Νικολάου, για την χορηγία σε πάγο.
Με την παρουσία τους, τίμησαν ακόμη τη διοργάνωση, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιστισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και Δημοτικός Σύμβουλος κος Σπύρος Δράκος, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης κα Κατερίνα Χασιώτη.

Το νέο ραντεβού της πόλης ανανεώνεται για την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, στην Καλοκαιρινή Γιορτή των Προγραμμάτων «Αθλητισμού και Πολιτισμού για Όλους», η οποία θα κλείσει πανηγυρικά τη χρονιά.

Να είστε όλοι εκεί!