30.5.14

Με το «Σπιτικό Φαρμακείο» ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος των δημιουργικών σεμιναρίων στον Δήμο Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι την Παρασκευή, 6 Ιουνίου και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, σεμινάριο με θέμα το «Σπιτικό Φαρμακείο», από βότανα της Ελληνικής φύσης, με συνταγή παρασκευής της Σπιτικής Οδοντόκρεμας.

Με αυτό το σεμινάριο, ολοκληρώνεται επιτυχώς ο πρώτος κύκλος των δημιουργικών σεμιναρίων στον Δήμο Μαρκοπούλου, καθώς είχαν προηγηθεί σεμινάρια παρασκευής χειροποίητου παραδοσιακού σαπουνιού ελαιόλαδουμε την ψυχρή μέθοδο, καθώς επίσης και κατασκευής χειροποίητων κεριών με την χρήση παραφίνης, αλλά και οικολογικών κεριών με χρήση φυτικής σόγιας.

Το σχεδιασμένο από εθελόντριες σεμινάριο, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν, με συμμετοχή έξι (6) Ευρώ/άτομο, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος των υλικών που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο σεμινάριο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο Δημοτικό Υποκατάστημα Μαρκοπούλου στο Πόρτο-Ράφτη (Λ. Πόρτο Ράφτη, διασταύρωση Αυλάκι-Λιμάνι), είτε τηλεφωνικώς καλώντας στο 22990-71706.

Εμείς ανανεώνουμε τις δημιουργικές μας συναντήσεις για τον Σεπτέμβρη, με νέα σεμινάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.