10/04/2014

Δυναμική για 3η συνεχή χρονιά, η συμμετοχή του Δήμου Μαρκοπούλου μαζί με τους εθελοντές, στο «Let’s Do it Greece»


Δυναμικό παρόν έδωσαν, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου μαζί με τους εθελοντές, στη δράση «LetsDo it Greece», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου, στο Πόρτο Ράφτη.

Με την πολύτιμη παρουσία και βοήθεια της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου, των Εθελοντών Πόρτο Ράφτη, μέλη των ναυταθλητικών συλλόγων της περιοχής, μαθητών και δημοτών, αφιέρωσαν – παρά τον άστατο καιρό – το κυριακάτικο πρωινό τους για έναν κοινό σκοπό, την καθαριότητα και κατάφεραν να καθαρίσουν την παραλία του Αθλητικού Κέντρου Αυλακίου, συλλέγοντας 25 σακούλες ανακυκλώσιμων υλικών και 20 σακούλες απορριμμάτων!

Παράλληλα με τη συμμετοχή της εθελοντικής του ομάδας, ο Δήμος Μαρκοπούλου υποστήριξε τη δράση, παρέχοντας γάντια και σακούλες και προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας με κατάλληλο εξοπλισμό και φορτηγά οχήματα.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στη δράση συμμετείχαν: ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ευαγγελίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Πρόνοιας Μαρία Κιμπιζή, ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας Κων/νος Μαγγανάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρκοπούλου Λεωνίδας Μπέης και η υποψήφια Δήμαρχος Θάλεια Μπέη.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές, συλλόγους και δημότες, για την ευαισθησία και συμπαράσταση που επέδειξαν, στην κοινή αυτή προσπάθεια, για την προστασία του περιβάλλοντος. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την κάβα «ΚΑΒΕΙΡΟΣ», για την ευγενική προσφορά του σε μπουκαλάκια νερό, για τους συμμετέχοντες στη δράση.