11/03/2014

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων Πετοσφαίρισης, στον Δήμο Μαρκοπούλου

Αναμνηστική φωτογραφία με όλες τις ομάδες.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του, για την τελική εικόνα του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων Πετοσφαίρισης, που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9 Μαρτίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μαρκοπούλου, προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα, σε χιλιάδες θεατές και φίλους του Αθλητισμού, που κατέκλυσαν το Γήπεδο και εμψύχωσαν τις αθλήτριες, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες και των τεσσάρων (4) ομάδων που έλαβαν μέρος στους αγώνες, αφού αποτέλεσαν έμπνευση για όλους μας! Αξίες όπως το θετικό αθλητικό γίγνεσθαι, η ευγενής άμιλλα και η συνεργασία, ήταν διάχυτες καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων!

Ειδικότερα όμως, θα θέλαμε να συγχαρούμε την Ομάδα των Νεανίδων του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, καθώς μπορεί μεν, να μην κατέκτησε, παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε, την πρώτη θέση, αλλά στάθηκε επάξια στη δεύτερη θέση του βάθρου, αποσπώντας το θερμότερο χειροκρότημα των –ομολογουμένως πολλών – φιλάθλων μας!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα, τον Αθλητικό Όμιλο Μαρκοπούλου, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, καθώς επίσης και τους χορηγούς της διοργάνωσης, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», τη Revoil, το τυροκομείο «Κωσταρέλου», το ανθοπωλείο «Τζιώτης» και την κάβα «Κάβειρος».

Επιπλέον, οφείλει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλους όσοι, εθελοντικά βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα:

  • Τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας & Πρασίνου, καθώς και τους  εργαζόμενους του Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου.
  • Τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
  • Την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου.
  • Τις δύο Ιατρούς των αγώνων, κα Γαρυφαλλιά Κυρούση και κα Μαρίνα Σκοπελίτη.
  • Τον Φυσικοθεραπευτή των αγώνων, κο Νικόλαο Ορφανό.
  • Την εταιρεία «Petrou Sound» και πιο συγκεκριμένα τον κο Γρηγόρη Πέτρου, για την ηχητική κάλυψη των αγώνων.
  • Το ΚΤΕΛ νομού Αττικής, για την μετακίνηση των ομάδων.
  • Την G Security και τον κο Αντώνη Γούλα, για τις υπηρεσίες φύλαξης του Γυμναστηρίου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό, να στηρίζει τον Αθλητισμό με κάθε μέσο. Ευχόμαστε να μας δοθεί και στο μέλλον η ευκαιρία διοργάνωσης μία τόσο μεγάλης και σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης και μάλιστα με την ομάδα του Α.Ο.Μ. να κρατάει στα χέρια της το χρυσό κύπελο!

 
 Η ομάδα των Νεανίδων του ΑΟΜ πανηγυρίζει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.



 Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου απονέμει τα μετάλλια στις νικήτριες του Final 4.