12/03/2014

Με μασκαρεμένους και πολύχρωμες σερπαντίνες, πλημμύρισε η Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου!


Με μασκαρεμένους όλων των ηλικιών, πλημμύρισε η Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, το μεσημέρι της Κυριακής, 2 Μαρτίου 2014, οι οποίοι χόρεψαν σε αποκριάτικους ρυθμούς, παρέλασαν, γέλασαν, διασκέδασαν και ξέφυγαν για λίγο από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, στα πλαίσια της μεγάλης αποκριάτικης γιορτής, που διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κ.Δ.Ε.Μ.

Την γιορτινή ατμόσφαιρα συνέθεσαν οι εντυπωσιακοί μασκαρεμένους με τις πρωτότυπες στολές τους, οι ξυλοπόδαροι που έδιναν τον ρυθμό, η αποκριάτικη μουσική και πάνω απ’ όλα το κέφι, που είχε ανέβει στα ύψη! Η αποκριάτικη παρέλαση, στην οποία έλαβαν μέρος σχολεία της περιοχής, χορευτικοί σύλλογοι, το τμήμα Ζωγραφικής από τα Προγράμματα «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», αλλά και πλήθος κόσμου που αυθόρμητα παρέλασε μαζί με τις οργανωμένες ομάδες, έκλεψε τις εντυπώσεις και άφησε σε όλους τις καλύτερες αναμνήσεις.

Οι ευφάνταστες αποκριάτικες στολές, ξεπέρασαν σε δημιουργικότητα και έμπνευση τις περσινές, αποκομίζοντας τα καλύτερα σχόλια! Γι’ αυτό άλλωστε, η ορισμένη αρμόδια επιτροπή, δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει μία νικητήρια ομάδα και κήρυξε νικήτριες και τις τέσσερις (4) οργανωμένες ομάδες που παρέλασαν, με έπαθλο τη δωρεάν είσοδο στην Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, για το καλοκαίρι του 2014.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, εύχεται σε όλους καλή Σαρακοστή και ανανεώνει το αποκριάτικο ραντεβού για του χρόνου!