04/02/2014

Διαγνωστικός έλεγχος Λόγου και Ομιλίας από το κέντρο ειδικών θεραπειών «Λόγω…μάθησης», στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Το κέντρο ειδικών θεραπειών «Λόγω…μάθησης», για μια ακόμα χρονιά θα συνδράμει στην προσπάθεια μας, για συνεχείς, καλύτερες και ολοκληρωμένες παρεχόμενες υπηρεσίες, προς τους μικρούς μας μαθητές.

Έτσι, αυτό τον μήνα που διανύουμε καθώς και τον επόμενο, θα πραγματοποιηθούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος» (Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη), δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι λόγου και ομιλίας από την Λογοθεραπεύτρια κα Μεσσήνη Κάτια, η οποία είναι και η επιστημονική υπεύθυνη του συγκεκριμένου κέντρου.

Οι τομείς αξιολόγησης των δωρεάν διαγνωστικών ελέγχων λόγου και ομιλίας για τα προνήπια των Βρεφονηπιακών Σταθμών μας, θα είναι οι αρθρωτικές δομές, η χρήση καθώς και η δομή του λόγου.

Θεωρώ ηθική υποχρέωση λοιπόν, για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια, να ευχαριστήσω δημοσίως την κα Μεσσήνη Κάτια και το κέντρο «Λόγω…μάθησης» για την αυτοδιάθεση και την εθελοντική προσφορά λογοθεραπευτικών υπηρεσιών, προς τα προνήπια μας!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»


Σπυρίδων Σταμ. Δράκος