06/02/2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση, συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση των πληγέντων του σεισμού της Κεφαλονιάς, την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου μας.

Καλούμε όλους τους δημότες να ανταποκριθούν στο ανθρωπιστικό αυτό κάλεσμα, με την προσφορά τους στα ακόλουθα είδη πρώτης ανάγκης: νερό, χυμούς, ξηρούς καρπούς, γάλα εβαπορέ και κλινοσκεπάσματα.
Τα είδη αυτά υπέδειξε ως απολύτως και άμεσα αναγκαία, η Γενική Γραμματεία του Δήμου Κεφαλονιάς, η οποία αποτελεί τον υπεύθυνο φορέα διαχείρισης της κρίσης, στα πλαίσια της συνεργασίας της, με τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Απευθύνουμε επίσης κάλεσμα, σε όποιον μπορεί να συμβάλει, ιδιαίτερα στους κατόχους φορτηγών, στην διαδικασία μεταφοράς των ειδών που θα συγκεντρωθούν, στον Δήμο Κεφαλονιάς.

Η ανταπόκριση όλων μας, είναι καθοριστική στην προσπάθεια μας για έμπρακτη στήριξη των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας στην Κεφαλονιά, οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, στη μέση του χειμώνα.

Κάθε προσφορά σας μετράει!