05/02/2014

Εθελοντική εργασία Παιδιάτρων, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
Κεντρική Πλατεία Δημοσθ. Σωτηρίου, ΤΚ 19003
Τηλ. 22990-20124, 20178

                                                                                                                                    

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Μετά από μεγάλες προσπάθειες του διοικητικού προσωπικού του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και των υπευθύνων των Βρεφονηπιακών Σταθμών, προσπαθώντας και επιτυγχάνοντας στο ακέραιο να επιλύσουμε θέματα εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, θέρμανσης, σίτισης, δωρεάν παροχής υπηρεσιών λογοθεραπείας, ξένων γλωσσών, καθώς ακόμα και ψυχολόγων εντός των παιδικών μας σταθμών σε καθημερινή βάση – για πρώτη φορά στην ιστορία της λειτουργίας τους, έρχεται και μια νέα θετικότατη εξέλιξη.

Προφανέστατα οι «σοφοί» των αρμόδιων υπουργείων, έκριναν ότι η παρουσία παιδιάτρου στους παιδικούς σταθμούς είναι «πολυτέλεια» (!) στις ημέρες και στις συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην μας έχουν αποστείλει την έγκριση για την προκήρυξη της συγκεκριμένης θέσης. Αυτό όμως δεν σήμαινε, ότι εμείς θα έπρεπε να μείνουμε με τα χέρια «σταυρωμένα»…

Με μεγάλη χαρά λοιπόν καλωσορίζω, και θεωρώ ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως, την αυτοδιάθεση για εθελοντική προσφορά παιδιατρικών υπηρεσιών από τις Παιδιάτρους κ.κ. Κυρούση Γαρυφαλλιά και Παληκαρώνα Κωνσταντίνα, προς τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μαρκοπούλου και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Πόρτο Ράφτη, αντίστοιχα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς!

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

Σπυρίδων Σταμ. Δράκος