11/02/2014

“Τζακ Ραϊαν: Πρώτη Αποστολή” και “Εγώ, ο Απαισιότατος 2” στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου "Άρτεμις"

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει την εβδομάδα 13 – 19/2/2014, την καταιγιστική περιπέτεια Τζακ Ραϊαν: Πρώτη Αποστολή” και τη συνέχεια της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων “Εγώ, ο Απαισιότατος 2”.


Εγώ, ο Απαισιότατος 2  (μεταγλ.)
Despicable Me 2

Προβολές: 19.00

Σκηνοθεσία: Pierre Coffin, Chris Renaud
Σενάριο: Cinco Paul, Ken Daurio
Στο ρόλο του Gru, “δανείζει” τη φωνή του ο  Γιάννης Ζουγανέλης

Ενώ ο Gru, ο πρώην σούπερ "κακός", προσαρμόζεται στη νέα οικογενειακή ζωή του και την τίμια επιχείρηση του με τις μαρμελάδες, η παραβίαση ενός μυστικού εργαστηρίου στον Αρκτικό, αποτελεί παγκόσμια απειλή. Η μυστική οργάνωση ενάντια στους κακούς χρειάζεται τώρα τη βοήθεια του "έμπειρου¨ Gru, για να αποτρέψει την καταστροφή.
  



Τζακ Ραϊαν: Πρώτη Αποστολή
Jack Ryan: Shadow Recruit

Προβολές: 21.00
Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Πρωταγωνιστούν: Κρις Πάιν, Κέβιν Κόστνερ, Κίρα Νάιτλι, Κένεθ Μπράνα

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 9ης Σεπτεμβρίου ο Jack Ryan, αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις σπουδές του στα οικονομικά, σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και να καταταγεί στους πεζοναύτες. Έτσι βρίσκεται να υπηρετεί στο Αφγανιστάν. Εκεί τραυματίζεται σοβαρά και προσελκύει την προσοχή του Harper, που δουλεύει για τη CIA. Αποστολή του είναι να ξεσκεπάσει τις παράνομες διαδρομές του χρήματος, που υποστηρίζουν τα τρομοκρατικά δίκτυα και απειλούν την παγκόσμια ισορροπία.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για ανήλικους, μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές!