08/01/2014

ΕΛΛΗΝΟ – ΣΕΡΒΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEYBALL ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ -ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2014

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τετραήμερο ΕΛΛΗΝΟ – ΣΕΡΒΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEYBALL ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ -ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2014 που διοργάνωσε ο Α.Ο. Μαρκόπουλου στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκόπουλου. Προσκεκλημένη ήταν η πρωταθλήτρια Σερβίας ομάδα της PARTIZAN VIZURA από το Βελιγράδι με τρεις (3) ομάδες. Με  τρεις (3) ομάδες συμμετείχε η ομάδα του Α.Ο. Μαρκόπουλου και υπήρχε και συμμετοχή δύο (2) ομάδων του ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Διεξήχθησαν συνολικά 11 αγώνες σε όλες τις κατηγορίες. Εντυπωσιακή η απόδοση των ομάδων της PARTIZAN VIZURA αλλά και εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα κορασίδων του Ηρακλή Κηφισιάς.

Συγκινητικές στιγμές κατά την αποχώρηση της Σέρβικης αποστολής την Κυριακή το μεσημέρι. Αυτές οι τέσσερεις μέρες ήταν αρκετές για δημιουργηθούν ισχυρές φιλίες.

Όσοι παρακολούθησαν το τουρνουά από κοντά εντυπωσιάστηκαν από το πόσο “ωριμάζουν” οι νεαρές αθλήτριες από τέτοιες διοργανώσεις. Όλες οι αθλήτριες του Α.Ο.Μαρκοπούλου κατάλαβαν ότι ο ανταγωνισμός με ομάδες που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Volleyball σε δυναμώνει και σε βοηθά να γίνεις καλλίτερος.

Ο Α.Ο.Μαρκοπούλου θα συνεχίσει, με όπλο την πολυπληθή ομάδα εθελοντών του συλλόγου ,να διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα εξασφαλίσουν ένα λαμπρό μέλλον όχι μόνο στις αθλήτριες του αλλά και στο Ελληνικό γυναικείο Volleyball. Η επόμενη διοργάνωση έχει ήδη συμφωνηθεί με την Partizan Vizura για το καλοκαίρι στο Βελιγράδι.

Α.Ο.Μαρκοπούλου