14/01/2014

Η ταινία “ΧΟΜΠΙΤ: Η ΕΡΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΙΣΤΗ” στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει την εβδομάδα 1622/1/2014, τη συνέχεια της περιπέτειας φαντασίας του - βραβευμένου με Όσκαρ - σκηνοθέτη Πίτερ Τζάκσον:

ΧΟΜΠΙΤ: Η ΕΡΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΙΣΤΗ
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG

Προβολές: 18.00 και 21.00

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΤΖΑΚΣΟΝ

Σενάριο: ΦΡΑΝ ΓΟΥΟΛΣ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΜΠΟΓΙΕΝΣ

Παίζουν οι ηθοποιοί: ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ , ΕΛΑΙΤΖΑ ΓΟΥΝΤ, ΙΑΝ ΜΑΚ ΚΕΛΕΝ , ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ ,ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ , ΧΙΟΥΓΚΟ ΓΟΥΙΒΙΝΓΚ , ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ , ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ , ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ , ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ , ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΑΡΜΙΤΑΖ , ΕΙΝΤΑΝ ΤΕΡΝΕΡ.

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ Πίτερ Τζάκσον έρχεται το «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή»! Η ταινία της χρονιάς για το μεγαλύτερο κοινό της χρονιάς! Το πρώτο μέρος, που βγήκε στις αίθουσες το 2012, πέτυχε το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων εισπράξεις παγκοσμίως, και άγγιξε τα 400.000 εισιτήρια στην Ελλάδα. Το δεύτερο μέρος, που απευθύνεται σε ένα μεγαλύτερο κοινό, στοχεύει πάλι στην κορυφή!

«Ο κόσμος του Τόλκιν είναι εξαιρετικά πλούσιος», λέει ο Πίτερ Τζάκσον, «Είναι σα να διαβάζεις ιστορικό βιβλίο, επισκέπτεσαι ξανά έναν κόσμο με νέους χαρακτήρες, νέα πλάσματα, έναν κόσμο που δεν έχεις δει ξανά ποτέ…». Και συνεχίζει: «Με την δεύτερη ταινία η πρόκληση ήταν να αυξήσω τον βαθμό δυσκολίας για τους ήρωές μας. Ήθελα να της δώσω έναν τόνο σχεδόν θρίλερ. Ταξιδεύουμε σε νέα μέρη, συναντάμε νέους χαρακτήρες, και φυσικά βλέπουμε επιτέλους την μυθική σύγκρουση του Μπίλμπο με τον…Δράκο!»

Το ταξίδι στον κόσμο της Μέσης Γης συνεχίζεται με το δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του αριστουργήματος του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, Χόμπιτ.

 Στην ταινία «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», ξαναβρίσκουμε τον Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν), ο οποίος μαζί με τον Γκάνταλφ (Ίαν ΜακΚέλεν) και δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι (Ρίτσαρντ Άρμιταζ), συνεχίζουν το ταξίδι τους για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ.

Έχοντας καταφέρει να επιβιώσουν υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, από το ξεκίνημα κιόλας του αναπάντεχου ταξιδιού τους, οι ήρωες κινούνται ανατολικά. Όταν τελικά φτάσουν στο Μοναχικό Βουνό (Lonely Mountain) θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη…

Στο εξαιρετικό κάστ της προηγούμενης ταινίας προστίθεται αυτή την φορά ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (“Holmes”), η Εβαντζελίν Λίλι (“Lost”) και ο Ορλάντο Μπλουμ.  Η παραγωγή της έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Πίτερ Τζάκσον αλλά και on location στην Νέα Ζηλανδία. Είναι η δεύτερη ταινία της τριλογίας «Χόμπιτ» και όπως και η προηγούμενη, δημιουργεί έναν κόσμο που ορίζεται πέρα από τα όνειρα και την φαντασία μας.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για ανήλικους, μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές!