21/01/2014

Τοποθέτηση Ψυχολόγων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι τόσο ο Παιδικός Σταθμός Μαρκοπούλου, όσο και ο Παιδικός Σταθμός Πόρτο Ράφτη, διαθέτουν πλέον για τους επόμενους μήνες Ψυχολόγο, μέσω των 5μηνων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, για τα προνήπια μας.

Οι δύο ψυχολόγοι (ένας για κάθε παιδικό σταθμό), εργάζονται καθημερινά παράλληλα με το εκπαιδευτικό προσωπικό, παρατηρώντας συμπεριφορές των προνηπίων εντός της αίθουσας διδασκαλίας και όπου κρίνουν σκόπιμο ενημερώνουν τους παιδαγωγούς, καθώς και συμβουλεύουν εσάς τους γονείς. Επιπλέον, θα έχετε και την δυνατότητα δωρεάν παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών (κατόπιν ραντεβού σε πρωινές ώρες και εντός του παιδικού σταθμού), για καθημερινά ζητήματα που απασχολούν εσάς και τα παιδιά σας.

Τέλος εκ μέρους του Δ.Σ., θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κο Μεθενίτη Σωτήρη, την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρκοπούλου κα Στάθη Όρσα, καθώς και την Προϊσταμένη του Τμήματος Προσωπικού κα Σωτηρίου Βασιλική, για την κατανομή και διάθεση των δύο ψυχολόγων, προς τους Παιδικούς μας Σταθμούς.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

Σπυρίδων Σταμ. Δράκος