17/12/2013

Χριστουγεννιάτικη έκθεση Παιδικών Τμημάτων Ζωγραφικής και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

Τα νηπιακά και παιδικά τμήματα ζωγραφικής, μαζί με τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους για αυτά τα Χριστούγεννα και σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης το Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο).

Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το εορταστικό πνεύμα των ημερών, ανάμεσα σε δεκάδες καλικάτζαρους, χαρτονένια αγγελάκια, κρεμαστά αστέρια από ανακυκλώσιμα υλικά, χριστουγεννιάτικα δέντρα-κολλάζ από παλιά περιοδικά, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από πυλό κ.α. 

Τα Παιδικά Τμήματα Ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», λειτουργούν στα πλαίσια του προγράμματός «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», με δύο τμήματα στο Μαρκόπουλο, στο κτίριο Παπουλάκου και δύο αντίστοιχα,  στο Νέο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού στο Πόρτο Ράφτη, προσελκύοντας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη θερμή ανταπόκριση των δημοτών.

Ενημερώνουμε τους γονείς, ότι στα πλαίσια της έκθεσης, θα λειτουργήσει δωρεάν πρόγραμμα χριστουγεννιάτικης δημιουργικής απασχόλησης, για ηλικίες 5 – 10 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου τηλ. 22990-49393.

Ωράριο έκθεσης: Δευτέρα με Σάββατο 5.30 μ.μ. - 8.30 μ.μ.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, εκτός των αργιών της 25/12 και 1/1. 

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου.

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές,

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Βραυρώνιος»

Σπυρίδων Σταμ. Δράκος