09/12/2013

Τι μπορούμε και πρέπει να κάνουμε, ώστε να γίνει επανασύνδεση ή να μη διακοπεί η παροχή ρεύματος, σε όσους συμπολίτες μας, αντιμετωπίζουν πρόβλημα, στην εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι ήδη από την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, οι υπεύθυνοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου, επικοινωνούν με τους εξυπηρετούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, προκειμένου να εντοπίσουν, πόσοι από τους συμπολίτες μας, αντιμετωπίζουν πρόβλημα διακοπής με την παροχή ρεύματος, από την ΔΕΗ.

Σκοπός μας είναι, να προχωρήσουμε σε συνεργασία με την ΔΕΗ, την Περιφέρεια Αττικής και το ΥΠΕΚΑ, στην επανασύνδεση ή στην μη διακοπή, της παροχής ρεύματος των νοικοκυριών που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, διότι οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και όχι μόνο, πρέπει να είναι φωτεινές για όλους μας!

Σε πρώτη φάση, έχει ήδη σταλεί μία λίστα στην Περιφέρεια Αττικής, με τα ονόματα των συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν σχετικό πρόβλημα. Ωστόσο, παρακαλούμε όλους όσοι αντιμετωπίζουν το ως άνω πρόβλημα, να έρθουν σε άμεση τηλεφωνική επαφή με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, καλώντας στο 22990-20175, καθώς είναι δύσκολο έως ανέφικτο, να εντοπίσουμε το σύνολο των συμπολιτών μας, που έχουν πρόβλημα με την παροχή ρεύματος.

Επιπλέον, καλούμε τους συμπολίτες  μαςνα εξετάσουν, εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια, προκειμένου να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ, καθώς σε αυτή την περίπτωση, προβλέπονται εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες χρέωσης και αποπληρωμής γι’ αυτούς. Πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι, τηλεφωνώντας στο: 210-9298000 ή στον ιστότοπο της ΔΕΗ, στο www.dei.gr.

Καθώς οι λεπτομέρειες, για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τις επανασυνδέσεις της παροχής ρεύματος, δεν έχουν διευθετηθεί, σήμερα έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση της ΔΕΗ και του αρμόδιου Υπουργείου με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, για το συγκεκριμένο ζήτημα.