02/12/2013

Ευχαριστήρια Επιστολή ΟΚΑΜ

Ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Μεσογείων, ευχαριστεί δημόσια το Δήμο Μαρκοπούλου για την επιχορήγηση του Σωματείου μας, όπως αυτή ψηφίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της 29ης Νοεμβρίου 2013. Η απόφαση της παρούσας Δημοτικής Αρχής, να επιχορηγεί τους Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας, με κριτήριο τον αριθμό των ανήλικων (έως 18 ετών) αθλητών που απασχολούν, φανερώνει κοινωνική ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες.Όπως άλλωστε έχει τοποθετηθεί σχετικά (16η Συνεδρίαση Δ.Σ. 26-05-2011), η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Κιμπιζή, ο Δήμος Μαρκοπούλου επιχορηγεί τους Αθλητικούς Συλλόγους, με άμεση παραίνεση να μειωθεί το ποσό της συνδρομής που καταβάλλουν οι αθλούμενοι. Η επιχορήγηση δίδεται ανταποδοτικά για να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας των Συλλόγων και για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα τους, απαλλάσοντας μερικώς, γονείς και αθλητές.

   Ο σύλλογός μας συντάσσεται απόλυτα με το παραπάνω σκεπτικό και για αυτό το λόγο, έχει ορίσει από την αρχή της περιόδου ένα χαμηλότατο ποσό μηνιαίας συνδρομής (15 ευρώ)! Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, ήδη έχουν εγγραφεί περισσότεροι των σαράντα (40) αθλητών από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μαζί με τους εξηντα τέσσερις (64) αθλητές που απασχολούσαμε τους μήνες Μάιο,Ιούνιο και Αύγουστο έχουμε ξεπεράσει τους εκατό (100) και συνεχίζουμε. Σας ενημερώνουμε επίσης,  ότι με τη βοήθεια της επιχορήγησης, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μπάσκετ, από την ερχόμενη άνοιξη, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

   Κλείνοντας, οφείλουμε να αναφερθούμε και στην επίθεση που δεχτήκαμε από τον Πρόεδρο του Α.Ο.Μαρκοπούλου, κο Πάρη Ευαγγελίου, www.videonea.gr/politiki-sumb_29-11.html 3ο βίντεο διάρκειας 53 λεπτών, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 29ης Νοεμβρίου 2013 .

    Είναι λυπηρό είκοσι (20) και πλέον χρόνια φιλίας,κοινών αγώνων και θυσιών μέσα από το Σύλλογο, που όλοι υπηρετήσαμε, να απαξιώνονται με αφορμή τη δημοτική επιχορήγηση. Θεωρούμε άδικη την στοχοποίηση του Συλλόγου μας και καλούμε τον φίλο,συμπαίκτη και προπονητή μας Πάρη, να συμπορευτεί μαζί μας για το καλό του αθλήματος που κάποτε υπηρέτησε. Ο τρόπος είναι απλός : Μείωση του ποσού των συνδρομών των 502 (!) αθλουμένων του Α.Ο.Μ. και δίκαιη κατανομή της επιχορήγησης.

Με τιμή , το Δ.Σ. του Ο.ΚΑ.Μ.