11/12/2013

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα...


Έκθεση φωτογραφίας μαθητών 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου χαιρετίζει την εξαιρετική πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας των μαθητών του 1ου Γυμνασίου, με θέμα «Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα...», το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο).

Το μήνυμα που θέλουν να προβάλουν τα παιδιά μέσω της έκθεσης αυτής είναι αφοπλιστικά απλό, αλλά ταυτόχρονα «διαπεραστικά» αισιόδοξο: «Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα... Είναι τα μικρά καθημερινά πράγματα - στιγμές που δεν κοστίζουν, αλλά μας γεμίζουν αισιοδοξία, χαρά, συγκίνηση, έκπληξη, γέλιο, όρεξη για ζωή, για δημιουργία, για επικοινωνία, για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο δυνατοί για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.»

Διάρκεια έκθεσης:    14 – 20 Δεκεμβρίου 2013

Ωράριο:                      Δευτέρα έως Παρασκευή 5:30 μ.μ.- 8:00 μ.μ.
  και Κυριακή 10:30 π.μ.-1:00 μ.μ.

Έτσι απλά, τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου, πήραν τη φωτογραφική τους μηχανή και αποτύπωσαν τις δικές τους όμορφες, μαγικές, καθημερινές στιγμές που τους γεμίζουν χαρά, δίνοντάς μας ήδη ένα σημαντικό μάθημα: Η ζωή είναι πολύ μικρή, για να είναι θλιβερή, πολύπλοκη και μίζερη. Ας την απολαύσουμε, κάθε της στιγμή!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου, απευθύνουν κάλεσμα προσφοράς τροφίμων κατά τη διάρκεια της έκθεσης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.