01/11/2013

Προέγκριση Αδειοδότησης του συνόλου των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Μαρκοπούλου



Αγαπητοί Αθλητές & Γονείς,

Σε μια περίοδο όπου πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις σφραγίζονται λόγω ακαταλληλότητας σε όλη την επικράτεια της χώρας, ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν, ότι κατόπιν αυτοψίας από την επιτροπή Ελέγχου Αγωνιστικών Χώρων & Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, επετεύχθη η προέγκριση αδειοδότησης του συνόλου των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Μαρκοπούλου.

Συγκεκριμένα, προέγκριση αδειοδότησης λειτουργίας έλαβε τόσο το Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου (Κλειστό Γυμναστήριο και Γήπεδο Ποδοσφαίρου), του οποίου την ευθύνη διαχείρισης και λειτουργίας φέρει το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», όσο επίσης και το Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου, την ευθύνη λειτουργίας του οποίου φέρει η  Σχολική Επιτροπή Β’βάθμιας Εκπαίδευσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι μέχρι το τέλος του έτους με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και επιλύσεις επιμέρους θεμάτων, τα οποία καταγράφηκαν από την συγκεκριμένη επιτροπή, θα είμαστε σε θέση να λάβουμε οριστική αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, για την διετία 2014-2015. 

Οι συγκεκριμένες προεγκρίσεις, ήταν αποτέλεσμα σειράς συντονισμένων ενεργειών του Δήμου Μαρκοπούλου, προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις να πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές, για την απόσπαση της θετικής γνωμάτευσης της επιτροπής. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας              Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου          Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
        και Αθλητισμού                                   Μεσογαίας                                    «Βραυρώνιος»
                                             & Πρόεδρος της Σχολικής
                                                              Επιτροπής Β’βάθμιας
                                                                   Εκπαίδευσης


    Μαρία Ν. Κιμπιζή                              Σωτήρης Ι. Μεθενίτης   Σπύρος Σταμ. Δράκος