21/11/2013

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, το απόγευμα έως και το Σαββατοκύριακο

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι σύμφωνα με το πιο πρόσφατο Δελτίο Καιρού, αναμένεται σοβαρή και ραγδαία επιδείνωση του καιρού, από σήμερα Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, νωρίς το απόγευμα, με έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, θα αρχίσουν σταδιακά να περιορίζονται αύριο Παρασκευή, το πρωί και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Επανάληψη των ίδιων καιρικών φαινομένων, θα υπάρξει και το Σάββατο το απόγευμα έως και την Κυριακή το πρωί!

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, έχει λάβει ήδη τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ενώ θα βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή, με τα μηχανήματα της Ύδρευσης και το απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, την Τροχαία και την Αστυνομία.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου προειδοποιεί τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται, όσον αφορά στη διέλευση οχημάτων σε περιοχές που αντιμετωπίζουν λόγω απορροής ρεμάτων, ιδιαίτερο πρόβλημα κατά τις βροχοπτώσεις, όπως για παράδειγμα, ο δρόμος μπροστά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκοπούλου, στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου.


Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν οποιαδήποτε στιγμή, στο κινητό τηλέφωνο 6975200993 του τ. Αντιδημάρχου και υπεύθυνου της Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστα Μαγγανά, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών.