22/10/2013

Οι κωμικές περιπέτειες «Επικίνδυνη Οικογένεια» και τα «Αεροπλάνα» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Τις απολαυστικές κωμικές περιπέτειες «Επικίνδυνη Οικογένεια» και τα «Αεροπλάνα», θα παρουσιάσει την εβδομάδα 24 – 30 Οκτωβρίου 2013, το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις.

Planes

Προβολές: 17.00

Σκηνοθεσία: Klay Hall
Ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών: Γιώργος Καπουτζίδης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ντίνος Σούτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας

Όσο οι τροχοφόροι ήρωες των Αυτοκινήτων (Cars) γκαζώνουν στους δρόμους, σε έναν άλλο κόσμο, πιο ψηλά, κάποιοι νέοι παράτολμοι ήρωες διασχίζουν τους αιθέρες, στη νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney. Τα «Αεροπλάνα» (Planes) είναι μια συναρπαστική κωμωδία με γερές δόσεις δράσης, σε παραγωγή του John Lasseter, ενός από τα πιο δημιουργικά μυαλά του σύγχρονου animation, που υπόσχεται να μας συγκινήσει με την ιστορία του Ντάστι, ενός ταπεινού μονοκινητήριου αεροπλάνου που τολμά να λάβει μέρος στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής του. Μαζί του θα γνωρίσουμε μια νέα αξέχαστη ομάδα, θα έρθουμε σε επαφή με εναέριους «κινητήρες» από κάθε γωνιά της γης και θα κάνουμε το γύρο του κόσμου στους αιθέρες: Αμερική, Γερμανία, Μεξικό, Ινδία και Κίνα είναι μερικά από τα μέρη που θα επισκεφθούμε.

Ο Ντάστι (φωνή, Γιώργος Καπουτζίδης) είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια. O Ντάστι δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες, αλλά για να ψεκάζει καλλιέργειες, αλλά το κυριότερο είναι ότι τρέμει τα ύψη, καθώς πάσχει από υψοφοβία. Παρ’ όλους του φόβους του και χάρη στην ενθάρρυνση του μέντορά του Σκίπερ (φωνή, Ντίνος Σούτης), ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο πρωταγωνιστής με τον ένα κινητήρα και τους μόλις 680 ίππους καταφέρνει να κριθεί, οριακά βέβαια, υποψήφιος για να διαγωνιστεί. Το φιλότιμο του Ντάστι και το γεγονός, ότι είναι πραγματικά γρήγορος θα απειλήσουν τον πρωταθλητή Ριπσλίνγκερ (φωνή, Τηλέμαχος Κρεβάικας), που θα κάνει τα πάντα για να αποτύχει ο αντίπαλός του. Όταν όμως προκύψει μια μεγάλη ανατροπή στο αποκορύφωμα του αγώνα, ο Ντάστι θα χρειαστεί όλο του το κουράγιο για να ανταποκριθεί στην υπέρτατη δοκιμασία. Με την υποστήριξη των παλιών και νέων του φίλων, ο ήρωας θα φτάσει τόσο ψηλά όσο δεν είχε ποτέ του ονειρευτεί. Και μαζί του όλοι εμείς.


The Family

Προβολές: 19.00 και 21.15

Σκηνοθεσία: Luc Besson
Σενάριο: Luc Besson, Michael Caleo (βασισμένο στο βιβλίο Badfellas του Tonino Benacquista)
Παραγωγή: Martin Scorsese
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Robert De Niro, Michelle Pfeifer, Tommy Lee Jones, Dianna Agron

Μπορεί το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να λειτουργεί άψογα, αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι μπορεί να προστατέψει τους μάρτυρες από τον ίδιο τους τον εαυτό. Ειδικά, αν πρόκειται για πρώην μέλη της μαφίας που είναι εθισμένα στην παρανομία.

Ο Fred Manzoni (Robert De Niro), ένας σκληροτράχηλος και βίαιος Αμερικανός μαφιόζος, μετακομίζει με τη σύζυγο (Michelle Pfeifer) και τα δυο του παιδιά, σε μια ήσυχη κωμόπολη της Νορμανδίας υπό την επίβλεψη ενός πράκτορα του FBI (Tommy Lee Jones). Όμως, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η φύση των ανθρώπων και η οικογένεια Manzoni θα πέσει και πάλι στις εγκληματικές της συνήθειες. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν μερικοί «παλιόφιλοι» από τη Νέα Υόρκη αποφασίσουν να επισκεφτούν τη Γαλλία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η γραφική και ήρεμη γαλλική κωμόπολη θα γίνει σύντομα το σκηνικό μιας εκρηκτικής αντιπαράθεσης.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για ανήλικους, μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

Καλές προβολές!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924