01/10/2013

ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Με την καταιγιστική ταινία δράσης «Λευκός Οίκος: η Πτώση» και τα αγαπημένα των παιδιών και όχι μόνο «Στρουμφάκια 2», εγκαινιάζει τη φετινή χειμερινή σεζόν, το πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την εβδομάδα 3 - 9 Οκτωβρίου 2013.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), θέλοντας να ενισχύσει και φέτος την πρόσβαση όλο και περισσότερων δημοτών, σε κινηματογραφικές προβολές ποιότητας, διατηρεί για 2η συνεχή χρονιά το εισιτήριο στα 7 Ευρώ, όπως και τη διαρκή προσφορά της:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για ανήλικους, μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

Καλό κινηματογραφικό χειμώνα και καλές προβολές!


ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 2 (μεταγλ.)

Προβολές: 19.15

Σκηνοθεσία: Raja Gosnell
Ακούγονται οι ηθοποιοίΣπιρτούλης ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣΑφηγητής ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣΧάκους ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣΒέξι ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΣκουντούφληςΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με νέες διασκεδαστικές περιπέτειες χάρη στην εμμονή του σατανικού μάγου Δρακουμέλ που συνεχίζει -ευτυχώς για μας- να τα καταδιώκει.

Η ιστορία της νέας ταινίας θα μας ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι και τα πιο εντυπωσιακά του αξιοθέατα. Εκεί θα φτάσει ο Μπαμπαστρούμφ με τον Σκουντούφλη, τον Γκρινιάρη και τον Μελένιο προς αναζήτηση της Ωραίας Στρουμφίτας. Εκτός όμως από τον Δρακουμέλ, η αποφασισμένη παρέα των Στρουμφ θα έρθει αντιμέτωπη με το νέο δημιούργημα του Δρακουμέλ, τα άτακτα Πειραχτήρια.
Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ, μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα, που κατέχει το μυστικό ξόρκι, για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ. Έτσι, ο Δρακουμέλ την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι, εκεί που όλοι τον θεωρούν ως τον σπουδαιότερο μάγο του κόσμου.

Ο Μπαμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου – τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη- για να τη φέρουν πίσω. Όμως η Στρουμφίτα, που πάντα πίστευε ότι ήταν διαφορετική από τα άλλα Στρουμφ, αισθάνεται ότι βρήκε τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στα Πειραχτήρια και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να πειστεί ότι το Στρουμφοχωριό δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνη.


ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ: Η ΠΤΩΣΗ
White House Down

Προβολές: 21.15

Σκηνοθεσία: Roland Emmerich
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Channing TatumJamie FoxxMaggie Gyllenhaal

O δυναμικά ανερχόμενος σταρ του Χόλιγουντ Channing Tatum (Magic Mike), ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο με ΄Οσκαρ, Jamie Foxx (Ray, Django ο Τιμωρός), σε μια καταιγιστική περιπέτεια της Columbia Pictures, που ξεχωρίζει για την παιγνιώδη και υπονομευτική της διάθεση. Ο σκηνοθέτης Roland Emmerich αξιοποιεί την πολύτιμη εμπειρία του στις ταινίες δράσης, αλλά και στην καταστροφή του Λευκού Οίκου (Μέρα Ανεξαρτησίας), ενώ παράλληλα φωτίζει εύστοχα την κωμική χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Έτσι, εκτός από εντυπωσιακές σκηνές καταστροφής και κυνηγητού, το «Λευκός Οίκος: Η Πτώση», διαθέτει ατάκες και διαλόγους που κλείνουν το μάτι στον θεατή και αποφορτίζουν την ένταση, προσφέροντας μια εξαιρετικά διασκεδαστική εμπειρία.

Ο John Cale (Channing Tatum) είναι μέλος της αστυνομίας του Καπιτωλίου και έχει μόλις ενημερωθεί, ότι η αίτηση για να γίνει μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία του Προέδρου των ΗΠΑ James Sawyer (Jamie Foxx), έχει απορριφθεί. Στην προσπάθεια του να μην απογοητεύσει τη μικρή του κόρη με τη δυσάρεστη είδηση, την ξεναγεί στον Λευκό Οίκο. Για κακή τους τύχη όμως, μια βαριά οπλισμένη παραστρατιωτική οργάνωση, καταλαμβάνει το κτίριο. Τώρα, καθώς η κυβέρνηση διαλύεται και ο χρόνος τελειώνει, είναι στο χέρι του Cale να σώσει τον Πρόεδρο, την κόρη του και φυσικά τη χώρα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924