03/09/2013

Το σύνολο των αιτήσεων των δημοτών για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, κατάφερε να καλύψει ο Δήμος Μαρκοπούλου, συνεχίζοντας δυναμικά την Κοινωνική του Πολιτική!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, με μεγάλη υπερηφάνεια σας ενημερώνει, ότι ίσως είναι ο μοναδικός Δήμος στην Αν. Αττική, που πέτυχε και κατάφερε να καλύψει, το σύνολο των αιτήσεων που υποβλήθηκαν από συμπολίτες μας, για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας!

Πρόκειται για διακόσιες εβδομήντα τέσσερις (274) θέσεις παιδιών, εκ των οποίων, οι ενενήντα πέντε (95), είναι στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στο Πόρτο-Ράφτη και οι υπόλοιπες εκατόν εβδομήντα εννιά (179), είναι στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στο Μαρκόπουλο.

Εξαιρετική όμως επιτυχία του Δήμου μας, είναι ότι από τις συνολικά διακόσιες εβδομήντα τέσσερις (274) θέσεις, κατόρθωσε να εξασφαλίσει εκατόν μία (101) πλήρως επιδοτούμενες θέσεις παιδιών, μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής», της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης).

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει δυναμικά να παράγει κοινωνικό έργο, αφού και το περασμένο έτος, εξασφαλίσθηκε ο ίδιος αριθμός θέσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πολίτη και την καθημερινότητά του, παλεύει προκειμένου να καλύψει, όλες του τις ανάγκες!

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, που το αποτέλεσμα δικαιώνει την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλεται μεθοδικά, ούτως ώστε ο Δήμος μας, να πάει ένα βήμα μπροστά, παρά τις εξαιρετικά εχθρικές οικονομικές συνθήκες.


Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι από χθες, Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013, ξεκίνησε ομαλά η λειτουργία των δύο Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο-Ράφτη, οι οποίοι είναι πλήρως στελεχωμένοι και έτοιμοι να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές, για τη νέα σχολική χρονιά!