16/09/2013

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, καλεί και φέτος τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, να στηρίξουν και να ενισχύσουν τις υπηρεσίες που παρέχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, δίνοντας σε μαθητές και μαθήτριες οικογενειών που αδυνατούν να καταβάλουν τα απαιτούμενα δίδακτρα, τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης, στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, είδαμε πέρυσι να επεκτείνεται επιτυχώς, η αρωγή του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, πέραν της παροχής των απαραίτητων ειδών τροφής και ρουχισμού σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, και στον τομέα παροχής υπηρεσιών, χάρη στην ευαισθητοποίηση συνανθρώπων μας, που απασχολούνται στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσους πίστεψαν και στήριξαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου μας, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό τους πρόσωπο και στηρίζοντας, πάνω απ’ όλα, τα παιδιά αυτά, που στα πλαίσια της γενικότερης οικονομικής κρίσης, οι οικογένειές τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τα στηρίξουν οικονομικά, προκειμένου να παρακολουθήσουν ξένες γλώσσες ή τα σχολικά μαθήματα σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης για την ενίσχυση των γνώσεών τους.

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, απευθύνουμε εκ νέου κάλεσμα, προς ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν, για στήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Μαρκοπούλου. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, μέσω της προσφοράς θέσεων δωρεάν φοίτησης, σε μαθητές που το έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη, θα προσέδιδε μεγάλη χαρά σε εμάς, αλλά κυρίως στις οικογένειες των παιδιών αυτών.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και δύο περίπου χρόνια, καταβάλλοντας καθημερινά προσπάθειες, προκειμένου να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς, τη σύγχρονη πρόκληση, της διαρκώς επεκτεινόμενης φτώχειας, στην πόλη μας!


Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς, να επικοινωνούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, στα τηλέφωνα: 22990-85095, 22990-20174, και 22990-20105.