05/08/2013

Το προεκλογικό άγχος του κ. Αδάμου και της «Δύναμης… Ψεύδους και Μιζέριας»

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Είμαστε συνηθισμένοι πλέον, να «απολαμβάνουμε» ανακοινώσεις της παράταξης «Δύναμη… Ψεύδους και Μιζέριας», όταν μη έχοντας κανένα απολύτως σοβαρό ζήτημα να ασχοληθεί και προφανώς ούσα ανίκανη να καταθέσει μία θετική πρόταση για τον Δήμο μας, αναλώνεται στην παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση των γεγονότων, στα πλαίσια της ύστατης προσπάθειάς της, να αμαυρώσει τη Δημοτική Αρχή και το ήθος της.

Η μόνη «προσφορά» της εν λόγω παράταξης:
Διαρκείς (εκατοντάδες) ασύστατες καταγγελίες που πέφτουν στο κενό, μόνιμη γκρίνια, μιζέρια και απαισιοδοξία, αποστροφή… ακόμα και για οποιαδήποτε θετική εξέλιξη αφορά στον Δήμο μας, είναι η μόνιμη «πολιτική» - ο Θεός να την κάνει – στάση της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως η συγκεκριμένη παράταξη, ήταν η μοναδική, που δεν έδωσε συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό των 11,65 εκατομμυρίων Ευρώ, ως έκτακτη οικονομική επιχορήγηση, για την κάλυψη των ληξιπρόθεσμων χρεών του Δήμου Μαρκοπούλου, εξέλιξη που τον βγάζει επιτέλους από τη λίστα των «κόκκινων» Δήμων και τον συγκαταλέγει στους οικονομικά εύρωστους.

Η «Δύναμη… Ψεύδους και Μιζέριας» δεν είχε ούτε τότε, το ελάχιστο πολιτικό σθένος, να σφίξει το χέρι του Δημάρχου, δίνοντάς του έστω, τα τυπικά συγχαρητήρια, για το σβήσιμο του 70% του εικοσαετούς χρέους του Δήμου Μαρκοπούλου!

Το ίδιο συνέβη και με τα χρήματα για το έργο της Αποχέτευσης! Τι να πει κανείς…

Στην τελευταία της ανακοίνωση, η παράταξη «Δύναμη… Ψεύδους και Μιζέριας», δίνει και πάλι ρεσιτάλ αναλήθειας και παραποίησης της πραγματικότητας, αφού κατηγορεί τον Δήμαρχο, ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Ιουλίου 2013, βρισκόμενος σε δήθεν «έξαλλη κατάσταση, αποκαλούσε τον κ. Αδάμο «ελεεινέ ψεύτη, …, συκοφάντη, …, ρουφιάνε, …», ενώ ζητούσε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να του αφαιρέσει το λόγο».

Δυστυχώς για τον κο Αδάμο, το «ταλέντο» που έχει στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση των δημοτών, δεν θα περάσει από αυτήν την Δημοτική Αρχή, η οποία κάνοντας απλώς το καθήκον της, θα προβάλλει την αλήθεια, δίχως να απομονώνει φράσεις, προκειμένου να περάσει οποιοσδήποτε το μήνυμα που θέλει.

Γνωστή η παραπλανητική τακτική σας κ. Αδάμο, αλλά όσοι παρευρέθησαν στο συγκεκριμένο Δ.Σ., γνωρίζουν από πρώτο χέρι, τους λόγους για τους οποίος ο Δήμαρχος, σας προσέδωσε τους προαναφερθέντες χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, οι φράσεις «ψεύτης και συκοφάντης», όντως σας αποδόθηκαν από τον Δήμαρχο, όταν συνειδητά και εσκεμμένα, ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και δεκάδων δημοτών, τον κατηγορήσατε, ότι πραγματοποίησε την εκδήλωση της 14ης Ιουλίου 2013, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, όπου ενημέρωσε τους δημότες για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, σε συσχετισμό με τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της Διοίκησης του Δήμου Μαρκοπούλου, με έξοδα του Δήμου και της Κ.Δ.Ε.Μ., την στιγμή που το σύνολο των εξόδων, καλύφθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους!!


Κύριε Αδάμο,
όταν υιοθετείτε μία συγκεκριμένη «πολιτική» τακτική, διαρκούς παράθεσης ψευδών και συκοφαντιών, όταν στήνετε μια ολόκληρη βιομηχανία δεκάδων ψευδών καταγγελιών-καταδόσεων σε κάθε φορέα της Δημόσιας Διοίκησης, προκειμένου να ακυρώσετε το έργο της Δημοτικής Αρχής και να ποινικοποιήσετε την πολιτική ζωή του τόπου, πρέπει να είστε προετοιμασμένος, να δεχθείτε και τους χαρακτηρισμούς που σας αρμόζουν, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση, που είπατε ψέματα και συκοφαντήσατε, για λόγους  φθηνών πολιτικών εντυπώσεων.

Αλήθεια, ποιος χαρακτηρισμός σας ταιριάζει, εάν όχι αυτός του «ψεύτη» και του «συκοφάντη»; Στον τόπο μας κε Αδάμο, συνηθίζουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τις υποκριτικές διαμαρτυρίες (αφού έχετε διαπράξει το ατόπημα) τις αφήνουμε για εσάς!

Επίσης, μήπως γνωρίζετε, ποιος κρύβεται πίσω από τη βιομηχανία καταγγελιών-καταδόσεων που για πρώτη φορά εμφανίζεται στο Δήμο μας, ποιος κατήγγειλε πέρυσι το καλοκαίρι τους εργαζόμενους στην Πλαζ Αυλακίου στο ΙΚΑ; Γνωστή είναι βέβαια και η μνημονιακή «συμπαράστασή σας» στους εργαζόμενους, όταν προ ολίγων μηνών, επιμένατε πως πρέπει να σταλούν τα στοιχεία των υπαλλήλων του Δήμου Μαρκοπούλου στο Υπουργείο Εσωτερικών,προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα!

Καθώς όμως αισθάνεστε την ανάσα των ερχόμενων Δημοτικών Εκλογών πολύ κοντά σας, αποφασίσατε όλως τυχαίως και αιφνιδίως, να αλλάξετε την τακτική σας, δηλώνοντας πως τώρα, θα συμπαρασταθείτε στους 54 εργαζόμενους του Δήμου μας, που βρίσκονται υπό το καθεστώς των ασφαλιστικών μέτρων και από τη νέα χρονιά, είναι πολύ πιθανό να χάσουν την εργασία τους. Εύγε κ. Αδάμο! Συγχαρητήρια, για την – με αγνά και ανυστερόβουλα κίνητρα – αλλαγή της στάσης σας!


Αγαπητοί Συμπολίτες!

Ο κ. Αδάμος διακατέχεται από προεκλογικό άγχος (ήδη κήρυξε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα του τόπου κατά την άποψή του) και θέλει να πολώσει το κλίμα και την αντιπαράθεση, δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου και την επίλυσή τους παρά μόνο για τα δημοτικά αξιώματα.

Η Δημοτική Αρχή, έχει να κάνει πολύ σημαντικότερο έργο για τα οξυμένα προβλήματα των δημοτών, σε αυτά επικεντρώνεται και με βάση αυτή τη προσπάθεια κρίνεται από τους συμπολίτες μας.