30/08/2013

Επισκευή της στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΜΑΡΚΟ», για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα (10) χρόνια!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνει, ότι για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα (10) χρόνια, πραγματοποιήθηκε μία σημαντική επισκευή της στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΜΑΡΚΟ», καθώς επίσης υγρομόνωση αυτής, αλλαγή της υδρορροής και επιδιόρθωση των πάνελς, όπου αυτό ήταν αναγκαίο.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες: Συντήρηση και υγρομόνωση της στέγης, τοποθέτηση επιθεμάτων λαμαρίνας, γέμισμα με αφρό πολυουρεθάνης στα πάνελς εξωτερικά, περίσφιξη κοχλίων και τοποθέτηση νέων όπου αυτό κρίθηκε αναγκαίο, επισκευή-συντήρηση της υπάρχουσας υδρορροής, τοποθέτηση νέας υδρορροής στην υπάρχουσα και τοποθέτηση δύο κάθετων υδρορροών Χ120.


Οι παραπάνω εργασίες ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 και διήρκησαν συνολικά δέκα ημέρες. Οι επεμβάσεις αυτές, ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίες, καθώς δίχως αυτές, η επί δέκα (10) περίπου έτη ασυντήρητη στέγη, θα ήταν εν δυνάμει και επικίνδυνη για τους αθλητές, τις αθλήτριες, αλλά και τον κόσμο που χρησιμοποιούσε τις εγκαταστάσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου.