09/07/2013

«Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, με το θίασο της Άννας Βαγενά, στο θέατρο Σάρας

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 και ώρα 21:00, στο θέατρο Σάρας.

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς και τους επισκέπτες του Δήμου μας, να παρακολουθήσουν την εκπληκτική αυτή παράσταση, με επίκαιρο χαρακτήρα.

«Το γάλα», αποτελεί αναμφίβολα μια από τις σημαντικότερες παραστάσεις και τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, που παίζεται για έκτη συνεχή χρονιά.

Η παράσταση που την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 500.000 θεατές έως τώρα, στην Αθήνα και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ήταν υποψήφια για πέντε θεατρικά βραβεία κοινού του περιοδικού «Αθηνόραμα», (περίοδος 2007-2008) και απέσπασε βραβείο καλύτερης παράστασης και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία: Γιάννης Βάμβουρας (πάνω σε μια ιδέα της Άννας Βαγενά)
Φωτισμοί : Αλέκος Αναστασίου
Μουσική επιμέλεια : Άννα Βαγενά


ΔΙΑΝΟΜΗ :
Μάνα : Άννα Βαγενά
Λευτέρης : Λευτέρης Δημηρόπουλος
Αντώνης : Βασίλης Παλαιολόγος
Νατάσα : Κατερίνα Θεοχάρη

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης, για συλλογή συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, όπως ένα κουτί γάλα εβαπορέ ή ένα πακέτο ζυμαρικών, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, που από το Νοέμβριο του 2011, προσφέρει πραγματική βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Μέσω μίας απλής κίνησης, μπορούμε όλοι μαζί, να στηρίξουμε την οργανωμένη αυτή προσπάθεια, ενισχύοντας τους συνανθρώπους μας, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Σας καλούμε, να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική αυτή παράσταση, καθώς είναι βέβαιο πως η εντυπωσιακή ερμηνεία των ηθοποιών, θα σας μαγέψει και θα σας συγκινήσει, δίνοντάς σας μία πιο ολοκληρωμένη άποψη, γύρω από τον ορισμό της υποκριτικής Τέχνης.
  

Σας περιμένουμε!