02/07/2013

Εκτέλεση έργων επί της οδού Μαρκοπούλου και της οδού Κήπων, στο Πόρτο Ράφτη

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι από σήμερα, Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013, ξεκινούν οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Οδοποιίας στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας Ν. Αττικής», με φορέα υλοποίησης την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

Ως εκ τούτου, πρόκειται να γίνει κατάληψη του οδοστρώματος στην οδό Μαρκοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Πανός (περιοχή Χεροβούνι) και σε μήκος περίπου 900 μ. προς ανατολάς (περιοχή Καγκέλια), καθώς και στην οδό Κήπων από την συμβολή της με την Λ. Πόρτο Ράφτη και σε μήκος περίπου 250μ. προς ανατολάς.

Η διέλευση των οχημάτων, θα πραγματοποιείται, χρησιμοποιώντας εναλλάξ, ένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και σαφώς, μετά τη λήψη των απαραίτητων μέτρων σήμανσης και προστασίας για την αποφυγή ατυχημάτων, από τον ανάδοχο κατασκευαστή του έργου.

Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία των διερχομένων οχημάτων, αλλά το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την υπομονή των οδηγών, καθώς το, επί πολλά έτη μη συντηρημένο, οδικό δίκτυο του Δήμου Μαρκοπούλου, χρειάζεται έργα συντήρησης - ανακατασκευής και επιτέλους μας δίνεται η δυνατότητα να τα υλοποιήσουμε!