19/06/2013

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου, συνεχίζει τη διοργάνωση εκδηλώσεων, στα πλαίσια της Κυριακάτικης Πεζοδρόμησης, που καθιέρωσε η αγάπη του κόσμου!
Το θεσμό θα εγκαινιάσει φέτος ο Καραγκιόζης, αγαπημένος διαχρονικός ήρωας όλων μας, σε μια μοναδική παράσταση, που επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει το «Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Μιχάλη Ταυλάτου», την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 και ώρα 9.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.
Τα μικρά και τα …μεγάλα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μια αυθεντική μορφή παραδοσιακής λαϊκής θεατρικής τέχνης, που παραμένει ζωντανή και επίκαιρη στο χρόνο, σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, με πολύ κέφι και γέλιο! Η είσοδος είναι ελεύθερη, για όλους.

Κάλεσμα κοινωνικής προσφοράς

Η εκδήλωση θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού μετά τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών στην Κυριακή της Ανταλλαγής τον Απρίλιο, ο Δήμος Μαρκοπούλου επαναλαμβάνει το κάλεσμα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για «ανακύκλωση» αντικειμένων, ρούχων, βιβλίων κ.α., ανταλλάζοντάς τα, με εκείνα που πραγματικά χρειαζόμαστε. Θυμηθείτε επίσης, να φέρετε μαζί σας, ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια ή οποιαδήποτε άλλα συσκευασμένα τρόφιμα, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας!