05/06/2013

Εκδήλωση λήξης των «Προγραμμάτων Αθλητισμού & Πολιτισμού για Όλους»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σας προσκαλούν με ιδιαίτερη χαρά, στην εκδήλωση λήξης των «Προγραμμάτων Αθλητισμού & Πολιτισμού για Όλους» του Δήμου μας, στα οποία συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, περισσότεροι από εξακόσιοι (600) δημότες, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής, είναι να περιφρουρήσουμε και να αναδείξουμε τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, δύο από τις σημαντικότερες διαχρονικές αξίες, που παραδίδουν μαθήματα ζωής για το σεβασμό, την πειθαρχία, την δημιουργικότητα και την συνεργασία.

Ας αγκαλιάσουμε όλοι, την μεγάλη αυτή προσπάθεια, δίνοντας έτσι το σύνθημα, για την αυτονόητη συνέχιση και ενίσχυση των Πολιτιστικών και Αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου μας και τις επόμενες χρονιές!



Παρακαλούμε επίσης, ιδιαίτερα θερμά, όσους δημότες θέλουν και μπορούν, προσερχόμενοι στην εκδήλωση, να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, όπως π.χ., ένα κουτί γάλα ή ένα πακέτο μακαρόνια.

                   Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

         Ο Δήμαρχος                             Η Αντιδήμαρχος                     Ο Πρόεδρος
Μαρκοπούλου Μεσογαίας,      Αθλητισμού, Πολιτισμού,              του Ν.Π.Δ.Δ.
                                                         Παιδείας & Κοιν. Πρόνοιας,       «Βραυρώνιος»
                                                               

            Σωτήρης Ι. Μεθενίτης                  Μαρία Ν. Κιμπιζή           Σπύρος Σταμ. Δράκος