19/06/2013

Η συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δήμητρα Παπίου και Δημήτρη Σταρόβα, κατάφερε να μαγέψει και να καθηλώσει!

Με τραγούδια που έχουν αφήσει το στίγμα τους και έχουν αγαπηθεί από όλους, καθώς επίσης και με τη συγκλονιστική τους ερμηνεία, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Δήμητρα Παπίου και ο Δημήτρης Σταρόβας, κατάφεραν να καθηλώσουν και να ταξιδέψουν για λίγο τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο Σάρας, το βράδυ της Κυριακής, 16 Ιουνίου 2013.

Η πολυαναμενόμενη μουσική παράσταση, ικανοποίησε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, προσφέροντας πλούσιο οπτικοακουστικό θέαμα, με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον τροβαδούρο του ελληνικού ροκ, να παρουσιάζει μία παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης», με παλιά και νέα τραγούδια, συμπαρασύροντας μαζί του το κοινό στα μαγικά μονοπάτια της Τέχνης, την θεατρική Δήμητρα Παπίου, να παρουσιάζει με τον δικό της, ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο, ένα εκφραστικό μουσικό δρώμενο, που το κοινό λάτρεψε και φυσικά, τον ταλαντούχο Δημήτρο Σταρόβα, να συνδυάζει μοναδικά, την αστείρευτη σάτιρα με τις μουσικές του μελωδίες.

Το μικρό διάλειμμα που υπήρξε στη μέση της συναυλίας, εξαιτίας της ασυνέπειας της διοργανώτριας εταιρείας και των εκπροσώπων της, ξεπεράστηκε χάρη στην παρέμβαση του Δήμου Μαρκοπούλου, αν και δεν είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, δεδομένου ότι είχε τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία παραχώρησης του θεάτρου. Από σεβασμό στους φίλους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους τη συναυλία, οι παρόντες εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, έκριναν αναγκαία την παρέμβαση τους.

Αμέσως μετά το διάλειμμα, οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να ανταμειφθεί ο κόσμος για την υπομονή και την κατανόησή του. Κανένας από το κοινό δεν αποχώρησε, πριν σταθούν και οι τρεις καλλιτέχνες στη σκηνή για να καληνυχτίσουν τον κόσμο, που ζητούσε να τους απολαύσει σε ένα ακόμη τραγούδι.


Το σίγουρο είναι πως η υπέροχη αυτή συναυλία, καλωσόρισε το καλοκαίρι δυναμικά και προσέφερε στο κοινό, μία αξέχαστη βραδιά. Ο Δήμος Μαρκοπούλου, έχει ήδη σχεδιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα από μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, Κυριακάτικες πεζοδρομήσεις στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου και σειρά άλλων ψυχαγωγικών προγραμμάτων, τόσο στο Μαρκόπουλο, όσο και στο Πόρτο Ράφτη, για το οποίο θα ενημερωθείτε άμεσα με σχετικό έντυπο.