04/06/2013

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1ο Δημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Για πρώτη φορά στον Δήμο μας, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 1ο Δημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, από τον Δήμο Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους καθηγητές φυσικής αγωγής, των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του βόλεϊ, που πρωταγωνίστησαν οι μαθητές από το 1ο Δ.Σ. Μαρκοπούλου, το 3ο Δ.Σ. Μαρκοπούλου και το 2ο Δ.Σ. Πόρτο Ράφτη, στέφθηκαν όλοι νικητές, αφού πέρα από τη χαρά του παιχνιδιού, ιδιαίτερο ρόλο είχε η ανάδειξη της ομαδικότητας, αξίας που φαντάζει σήμερα, πιο επίκαιρη από ποτέ. Συμβολικά, προς εκτίμηση της προσπάθειας και της συμμετοχής τους στους αγώνες, όλα τα σχολεία έλαβαν τιμητική πλακέτα, καθώς επίσης απονεμήθηκε σε όλους τους μαθητές, αναμνηστικό δίπλωμα.

Υπάρχει πλέον η παρακαταθήκη, με ισχυρές βάσεις, για τη θέσπιση ενός νέου αθλητικού θεσμού στην περιοχή μας, με ακόμα περισσότερα σχολεία αλλά και αθλήματα.

Στην άψογη υποστήριξη της διοργάνωσης, συνέβαλαν οι Εθελοντές της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου, όπως επίσης και της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Μαρκοπούλου – Κουβαρά, με τη δεύτερη, να αναλαμβάνει με επιτυχία, την παροχή των πρώτων βοηθειών στους αγώνες. Ένα θερμό ευχαριστώ αξίζει επίσης και στη Δημοτική Αστυνομία, για την παρουσία της.

Με την παρουσία τους, τίμησαν ακόμη τη διοργάνωση, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κος Σωτήρης Μεθενίτης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κος Σπύρος Δράκος, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Α. Ο. Μ. κος Πάρης Ευαγγελίου. Παρούσα, ήταν και η παιδίατρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» κα Κων/να Παλληκαρώνα.

Τέλος, για την διεξαγωγή του 1ου Δημοτικού Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ, βοήθησε στα μέγιστα το Δ.Σ. του Α. Ο. Μαρκοπούλου, καθώς επίσης και οι καθηγητές φυσικής αγωγής του Ο. Α. Λαυρίου κ. κ. Θεόδωρος Δρίκος και Κυριάκος Σταυριανός, που ανέλαβαν εθελοντικά τη διαιτησία των αγώνων.
Το νέο ραντεβού της πόλης ανανεώνεται για την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, στην Καλοκαιρινή Γιορτή των Προγραμμάτων «Αθλητισμού και Πολιτισμού για Όλους», η οποία θα κλείσει πανηγυρικά τη χρονιά.

Να είστε όλοι εκεί!