10/06/2013

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Αγαπητές  Νέες  και  Νέοι!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου υποστηρίζει και συμμετέχει στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων, σε θέματα περιβάλλοντος, που πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με τη διοργάνωση στις αρχές Σεπτεμβρίου 2013, του 1ου Πράσινου Μουσικού Νεανικού Διαγωνισμού GRECO FESTIVAL.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου προσκαλεί όλους τους νέους που αγαπούν τη μουσική και νοιάζονται για το περιβάλλον, να δυναμώσουν τη φωνή τους, λαμβάνοντας μέρος στον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό, δηλώνοντας τώρα τη συμμετοχή τους, μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα ομαδικής ή ατομικής συμμετοχής από τον Δήμο Μαρκοπούλου, έχουν νέοι 15-30+ ετών, με μόνη προϋπόθεση, να ετοιμάσουν ένα πρωτότυπο ή διασκευασμένο τραγούδι, για το περιβάλλον.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
-  Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου
-  Αποστολή στον Δήμο Μαρκοπούλου, στο Fax 22990-85270.
-  Ηλεκτρονική αποστολή με e-mail στο: press@markopoulo.gr

Η αίτηση συμμετοχής διατίθεται και ηλεκτρονικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου www.markopoulo.gr, όπως και στο Twitter του Δήμου www.twitter.com/dimosmarkopoulo.


ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Η επιλογή της ατομικής ή ομαδικής συμμετοχής, που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Μαρκοπούλου, στην τελική φάση του διαγωνισμού το Σεπτέμβριο, θα πραγματοποιηθεί στην ανοιχτή εκδήλωση της Κυριακάτικης Πεζοδρόμησης της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, η οποία προγραμματίζεται ειδικά για το σκοπό αυτό, για τις 14 Ιουλίου 2013.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΙΚΗΤΗ
Το τραγούδι, που θα αναδειχθεί πρώτο, στην εκδήλωση της Περιφέρειας το Σεπτέμβριο, θα γίνει και το επίσημο τραγούδι της Περιφέρειας Αττικής, για το Περιβάλλον και θα δοθούν στον/στους συντελεστές του, τα υλικά μέσα, για να κάνει/κάνουν το πρώτο του/τους δισκογραφικό βήμα!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.grecofestival.com της Περιφέρειας Αττικής.
  
Με απόλυτη πίστη και εκτίμηση στην ευαισθησία και το ταλέντο σας!

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού
  
Μαρία Κιμπιζή