08/05/2013

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ «STOKER» ΚΑΙ ΟΙ «ΚΡΟΥΝΤΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»




Το θρίλερ «Stoker» με τη Νικόλ Κίντμαν και την προϊστορική κωμική περιπέτεια «Κρούντς», θα προβάλλει το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την εβδομάδα 9 - 15 Μαϊου 2013.


ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ

Προβολές: 19.30

Σκηνοθεσία: Κερκ ΝτεΜίκο, Κρις Σάντερς

Οι Κρουντς, μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο. Μια εποχή, που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας, να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα.

Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, για την οικογένεια Κρουντς, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται. Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση, για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Γκρουγκ, σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με ένα νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι, που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Γκρουγκ, την Έεπ.


Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντς θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και ν’ ανακαλύψουν, ότι για να επιβιώσουν, έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας το άλλον!




STOKER

Προβολές: 21.15

Ηθοποιοί: Νικόλ Κίντμαν, Μία Βασικόβσκα, Μάθιου Γκουντ

Ένα οικογενειακό ψυχολογικό θρίλερ από τον πολυβραβευμένο Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη τoυ “Old Boy”, Τσαν-Γουκ Πάρκ.

Όταν η Ίντια (Mια Βασικόφσκα) χάσει τον πατέρα της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο θείος Τσάρλι (Μάθιου Γκουντ), του οποίου αγνοούσε την ύπαρξη, έρχεται να μείνει μαζί με την κοπέλα και την συναισθηματικά ασταθή μητέρα της (Νικόλ Κίντμαν). Λίγο μετά την άφιξή του, η Ίντια αρχίζει να υποψιάζεται, ότι ο γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας έχει απώτερα κίνητρα, αντί όμως να αισθανθεί οργισμένη ή φοβισμένη, το μοναχικό κορίτσι αρχίζει να τον ερωτεύεται τρελά.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924 

Καλές Προβολές!