22/05/2013

ΜΕ ΤΟ «IRON MAN 3» ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Με την πολυαναμενόμενη 3η συνέχεια του IRON MAN, θα κλείσει τη φετινή χειμερινή σεζόν το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την εβδομάδα 23 - 29 Μαϊου 2013.

IRON MAN 3

Προβολές: 19.00 και 21.15

Σκηνοθεσία: Shane Black

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall

Παραγωγή: Marvel

Την τελευταία φορά που συναντήσαμε τον Iron Man, ήταν στο απόλυτο  blockbuster «Οι Εκδικητές», που έκαναν ρεκόρ εισπράξεων και κατάφεραν να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές, συνδέοντας την πιο ισχυρή ομάδα υπέρ ηρώων της Marvel, σε κοινό αγώνα ενάντια στο Κακό.

Σε συνέχεια αυτής της επιτυχίας, αλλά και του συναρπαστικού κόσμου του Tony Stark (Iron Man και Iron Man 2), έρχεται το ελεγειακό «Iron Man 3», για να κλονίσει κάθε αίσθηση ασφάλειας του πρωταγωνιστή, αλλά και ενός ολόκληρου πολιτισμού. Ο Ben Kingsley στέκεται υποβλητικά απέναντι στον Robert Downey Jr και ενσαρκώνει τον απόλυτο Κακό στο πρόσωπο του Μανδαρίνου: ενός καθηλωτικού εχθρού, που απειλεί τον κόσμο, αλλά και την αίσθηση ταυτότητας του Iron Man.

Στο «Iron Man 3», ο εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Tony Stark, θα αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, το σατανικό Μανδαρίνο. Όταν ο κόσμος του απειλείται, ο Iron Man ξεκινάει μια εξαντλητική έρευνα για να βρει τους υπεύθυνους. Στο ταξίδι αυτό, το κουράγιο του δοκιμάζεται, αφού πρέπει να τα βγάλει πέρα ολομόναχος, με μοναδικό όπλο την επινοητικότητα του. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο Tony Stark θα δώσει επιτέλους απάντηση στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα. Τι είναι αυτό που μετράει; Η στολή ή ο άνθρωπος που τη φοράει;

Καλό Καλοκαίρι – Ραντεβού το Σεπτέμβρη!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924