07/05/2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν, οι δύο προφορικές πλειοδοτικές δημοπρασίες, για την παραχώρηση χρήσης τμήματος αιγιαλού και εγκατάσταση κινητής καντίνας

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς, οι δύο προφορικές πλειοδοτικές δημοπρασίες για την παραχώρηση χρήσης (εκμίσθωση) τμήματος αιγιαλού και εγκατάσταση κινητής (τροχήλατης) καντίνας και των λοιπών αντικειμένων, στην περιοχή Αγ. Σπυρίδωνα - Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας και στην περιοχή Αυλάκι – Πόρτο Ράφτη εντός της Πλαζ Αυλακίου, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη διαφάνεια, ενώ υπήρξε ηχογράφηση και μαγνητοσκόπηση και των δύο προαναφερθεισών προφορικών πλειοδοτικών δημοπρασιών, για την προστασία του αδιάβλητου των διαδικασιών. 

Όσον αφορά στην δημοπρασία για την περιοχή Αγ. Σπυρίδωνα - Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, πετύχαμε αύξηση του ετήσιου ενοικίου, συγκριτικά με το περσινό, της τάξεως του 44,75%, καθώς κατοχυρώθηκε στον πρώτο πλειοδότη, με ετήσιο μίσθωμα 141.200 Ευρώ.

Όσον αφορά δε, στην δημοπρασία για την περιοχή Αυλάκι – Πόρτο Ράφτη, εντός της Πλαζ Αυλακίου του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, η αύξηση που πετύχαμε, συγκριτικά με το ενοίκιο του 2012, αντιστοιχεί στο 33,3%, αφού η δημοπρασία κατοχυρώθηκε στον πρώτο πλειοδότη, με ετήσιο μίσθωμα 160.000Ευρώ!

Η Δημοτική Αρχή, εύχεται καλές δουλειές στους πλειοδότες των δημοπρασιών και ευελπιστεί σε μία καλή συνεργασία μαζί τους!
  
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.