02/05/2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»



Το ποσό των 950 Ευρώ, για τις ανάγκες σε τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, κατάφερε να συγκεντρώσει το Πασχαλινό Παζάρι, που πραγματοποιήθηκε στις 21 - 26 Απριλίου 2013, από το τμήμα του Κ.Α.Π.Η. Μαρκοπούλου, στο χώρο του (Παπαβασιλείου και Γκλιάτη 1) και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα πασχαλινά τους δώρα, διαλέγοντας ανάμεσα από δεκάδες χειροποίητα καλαίσθητα αντικείμενα και κατασκευές, που ετοίμασε με πολύ μεράκι, η ομάδα χειροτεχνίας του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη και τα παιδικά τμήματα Ζωγραφικής, του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», γνωρίζοντας ότι τα χρήματα αυτά θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, δίνοντας έτσι μία ανάσα στους συμπολίτες μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, γέμισε από λαμπάδες, πασχαλινά και πρωτομαγιάτικα στεφάνια, σελιδοδείκτες βιβλίων, είδη προσωπικής καθαριότητας, κοσμήματα για το λαιμό, πασχαλινά αναμνηστικά και στέκες μαλλιών με πλεκτά λουλούδια, μεταδίδοντας έτσι στους επισκέπτες, το πασχαλινό πνεύμα.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ευχαριστούν ιδιαιτέρως όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Πασχαλινό Παζάρι και τον καθένα ξεχωριστά, καθώς οπλισμένοι με όρεξη και έμπνευση, αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο για τη δημιουργία των εντυπωσιακών πασχαλινών κατασκευών.

Τις θερμές ευχαριστίες μας, αξίζουν ακόμη το Αρτοποιείο Θανάση Σπανού στο Πόρτο Ράφτη που έψησε δωρεάν το στάρι για τις κατασκευές, οι Πτηνοτροφικές επιχειρήσεις «ΒΛΑΤΑΚΗΣ» που προσέφεραν 150 αυγά, το κατάστημα «Η Απόλαυση της Ζωής» στο Πόρτο Ράφτη, για τη διάθεση χυμών και κουλουριών και η κα Αιμιλία Αλλαγιάννη, για την εθελοντική της βοήθεια.


Με τις θερμότερες ευχές μας για το Πάσχα,

Σπυρίδων Σταμ. Δράκος

Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»