14/05/2013

«Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΠΕΣΕ» ΚΑΙ ΟΙ «ΚΡΟΥΝΤΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Την ταινία καταιγιστικής δράσης «ο Όλυμπος έπεσε» με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (300) και την προϊστορική κωμική περιπέτεια «Κρούντς», θα προβάλλει το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την εβδομάδα 16 - 22 Μαϊου 2013.

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΠΕΣΕ
Olympus Has Fallen

Προβολές: 21.15

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά

Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Άσλεϊ Τζαντ, Άαρον Έκχαρτ, Μόργκαν Φρίμαν.

Όταν ο Λευκός Οίκος δέχεται τρομοκρατική επίθεση και ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. πέφτει θύμα απαγωγής, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, προσπαθούν με κάθε τρόπο να επέμβουν. Στο μεταξύ, ο πρώην μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς, Μάικ Μπάνινγκ, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο κτίριο, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον Πρόεδρο και να αποτρέψει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές.



ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ
The Croods

Προβολές: 19.30

Σκηνοθεσία: Κερκ ΝτεΜίκο, Κρις Σάντερς

Οι Κρουντς, μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο. Μια εποχή, που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας, να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα.

Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, για την οικογένεια Κρουντς, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται. Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση, για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Γκρουγκ, σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με ένα νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι, που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Γκρουγκ, την Έεπ.

Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντς θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και ν’ ανακαλύψουν, ότι για να επιβιώσουν, έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας το άλλον!



Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924
  
Καλές Προβολές!