09/04/2013

Ο «ΛΙΝΚΟΛΝ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου «Άρτεμις», παρουσιάζει τον Ντάνιελ Ντέι Λούις, τον πρώτο ηθοποιό που κατορθώνει να βραβευτεί με τρία Όσκαρ Α΄ Αντρικού ρόλου, στην ερμηνεία της χρονιάς, στην ταινία: «ΛΙΝΚΟΛΝ», την εβδομάδα 11-17 Απριλίου 2013.

ΛΙΝΚΟΛΝ
(Lincoln)

Προβολές: 18.30 και 21.15

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ντάνιελ Ντέι Λούις, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ

Διάρκεια: 150΄

Η ταινία που τιμήθηκε φέτος με δύο Όσκαρ, Α΄ αντρικού ρόλου και σχεδιασμού παραγωγής, παρακολουθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες της ζωής, ενός από τους πιο σημαντικούς προέδρους της Αμερικής, του Αβραάμ Λίνκολν. Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις, σε ένα συναρπαστικό θρίλερ, που εξετάζει τη σύγκρουση ανάμεσα στον Λίνκολν και τους ισχυρούς άνδρες του υπουργικού του συμβουλίου, στην προσπάθειά του, να τερματίσει την πιο αιματοβαμμένη σύγκρουση της χώρας, τον Εμφύλιο Πόλεμο και να προσθέσει μια μοναδική σελίδα στην ιστορία, βάζοντας τέλος στη δουλεία και επαναφέροντας την Ένωση της Αμερικής.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924

Καλές Προβολές!