08/04/2013

Πλήθος κόσμου στην έκθεση τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. “Βραυρώνιος”

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων, του Δήμου Μαρκοπούλου, το Σάββατο 23 Μαρτίου, στο Νέο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού στο Πόρτο Ράφτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας κα Κιμπιζή Μαρία, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) «Βραυρώνιος» κος Δράκος Σπύρος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) κος Δρίτσας Χρήστος.

Στο σύντομο χαιρετισμό τους, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας, συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τόσο τα μέλη του τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων, όσο και την δασκάλα τους κα Μεθενίτη Ευδοκία, για την πραγματικά εξαιρετική δουλειά τους.

Στην έκθεση, που αποτέλεσε και την πρώτη επίσημη εκδήλωση προς το κοινό, της νέας δημοτικής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Πόρτο Ράφτη, με φιλοξενία πολιτιστικών δρώμενων, προγραμμάτων επιμόρφωσης προς τους δημότες, δραστηριοτήτων συλλόγων και φορέων της περιοχής, παρουσιάστηκαν τα έργα της περιόδου Οκτωβρίου–Μαρτίου, των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος».
Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για την εξέλιξη και υψηλό επίπεδο των μελών του Τμήματος Ενηλίκων, που κατέγραψαν τα εκτιθέμενα έργα, μεταξύ των οποίων, σχέδια με μολύβι και κάρβουνο, μελέτες «εκ του φυσικού» και θέματα από το αστικό τοπίο.

Το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό τον Ιούνιο, στην τελική έκθεση της εκπαιδευτικής χρονιάς που κλείνει, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου.




Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
«ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
Κεντρική Πλατεία Δημοσθ. Σωτηρίου, ΤΚ 19003
Τηλ. 22990-20124
Fax: 22990-20013
Email: vravronios@markopoulo.gr


ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 8-4-2013

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Βραυρώνιος”

Σπυρίδων Σταμ. Δράκος