23/04/2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

πρόσκληση   
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Global Youth Service Day 26-28 Απριλίου 2013 

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ έχουμε δηλώσει συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικών Δράσεων της Νεολαίας  και σας προσκαλούμε να  συμμετάσχετε  μαζί μας στην περιβαλλοντική μας  δράση  : We keep our beaches clean    ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΕΣ  που σύνθημά  μας  είναι «Μην πετάξετε άλλες γόπες εφέτος..... οι περσινές ακόμα δεν φύτρωσαν»

 Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4 στις 18.00 ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  θα ξεκινήσουμε για να τοποθετήσουμε  πήλινες γλάστρες και κεσεδάκια ζωγραφισμένα από τα παιδιά σε όλες τις παραλίες του Πόρτο Ράφτη για  να τα χρησιμοποιούν ως τασάκια οι λουόμενοι.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4 στις 18.00 μικροί και μεγάλοι θα ξεκινήσουμε απο τον  Ιστιοπλοϊκό Όμιλο ΙΟΠΟΡ στο Αυλάκι μια ποδηλατική βόλτα για την διάδοση αυτής της  προσπάθειας.

 Η δράση μας αυτή καταχωρείται στον παγκόσμιο ιστότοπο  http://www.gysd.org/  και τα παιδιά μας, με αυτήν τους την προσπάθεια, θα ενωθούν μαζί με το σύνολο της νεολαίας του πλανήτη  για την εθελοντική τους υπηρεσία, αποβλέποντας να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, για ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

Σας περιμένουμε να έρθετε, να στείλουμε μαζί  τους, το μήνυμα ότι στηρίζουμε τα παιδιά μας και τον εθελοντισμό, ότι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας, ότι θέλουμε να τον κρατάμε καθαρό και να προστατεύουμε το περιβάλλον από τη ρύπανση.

Πόρτο Ράφτη  Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μάρη Ηλιάδη
Πρόεδρος Εθελοντών Πόρτο Ράφτη

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
www.ethelontesportorafti.com
ΝΑΤΣΟ Τ.Θ. 222 ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 19003
Τηλ. 2299-400811

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ,  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,  ΔΡΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚA   ΓΙΑ   ΜΙΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΗ    ΖΩΗ.  ΓΙΝΕ ΚΑΙ   ΕΣΥ   ΕΘΕΛΟΝΤΗΣΜΠΟΡΕΙΣ !