11/04/2013

Πρωτοφανούς μεγέθους προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, από την Μαθητική Κοινότητα των Εκπαιδευτηρίων «Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος»

Πρωτοφανούς μεγέθους προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, σε βασικά είδη διατροφής, αλλά και είδη καθαρισμού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, με πρωτοβουλία της Μαθητικής Κοινότητας της σχολής «Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος», των 15μελών συμβουλίων Γυμνασίου και Λυκείου, της Οργανωτικής Επιτροπής της σχολικής «Χριστουγεννιάτικης Αγοράς» και την υποστήριξη του υπευθύνου της και αναπληρωτή διευθυντή του Λυκείου κου Άλκη Παπαδήμα.

Για πρώτη φορά στην, εδώ και 16 μήνες, λειτουργία του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, δέχτηκε σε μία μόνο δωρεά, εκατοντάδες τεμάχια τροφίμων βασικής ανάγκης και είδη καθαριότητας, τα οποία, χωρίς υπερβολή, είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας, που υποστηρίζονται από την Κοινωνική Υπηρεσία, για τρεις ολόκληρους μήνες!

Η Δημοτική Αρχή, εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες της, στη μαθητική κοινότητα των εκπαιδευτηρίων «Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος», για την ιδιαίτερα γενναιόδωρη προσφορά της και θεωρεί, ότι εάν μπορούσαν να υπάρξουν περισσότεροι μιμητές, σε μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης σαν και αυτή, θα αποτελούσαν μια σημαντική παρακαταθήκη ελπίδας, για τα νέα ήθη, τις αξίες και τη νοοτροπία, που καλούμαστε να διαμορφώσουμε, αντιμέτωποι με την ασφυκτική κατάσταση της κρίσης.

Ένα μεγάλο Μπράβο και Ευχαριστώ, στους δωρητές μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος»!