18/04/2013

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου διεξήγαγε Γενική Συνέλευση με θέματα τον Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό του Δ.Σ., την εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής επιτροπής, την έκθεση της Ελεγκτικής επιτροπής και τέλος, εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του σωματείου. Παλαιά μέλη βρέθηκαν στον χώρο του Δημαρχείου για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πολλά νέα μέλη συμμετείχαν επίσης. Γονείς αθλητών του Ομίλου, παλαιοί αθλητές και απλοί φίλοι του αθλητισμού έδωσαν το παρών, προκειμένου να γίνει συζήτηση για τους νέους στόχους που πρέπει να θέσει ο Α.Ο.Μ. Εξεφράσθησαν απόψεις, έγινε εποικοδομητική συζήτηση και οι νέοι στόχοι καθώς και τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο Όμιλος ετέθησαν επί τάπητος.

Οι εκλογές έγιναν και οι υποψήφιοι έλαβαν την ψήφο εμπιστοσύνης των μελών του Σωματείου. Κύριο γνώρισμα αυτού του Δ.Σ. είναι η ανανέωση, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία αποτελείται από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες που ασχολούνται τόσο ενεργά για πρώτη φορά και διαθέτουν μεγάλη θέληση και ζέση για προσφορά.

Την Τρίτη 16 Απριλίου έλαβε χώρα το πρώτο Συμβούλιο του νέου Δ.Σ. όπου έγινε η κατανομή των αξιωμάτων. Τα μέλη πρότειναν τον κ. Ευαγγελίου Πάρη για Πρόεδρο του Α.Ο.Μ. όπως είχε συμβει και στην προηγούμενη διετία. Το Σώμα ψήφισε ομόφωνα την πρόταση αυτή και συνεπώς, ο κ. Ευαγγελίου Πάρης θα κρατά τα ηνία του Α.Ο.Μ. και για αυτή τη θητεία.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ευαγγελίου Πάρης
Αντιπρόεδρος: Γιαννακάκης Νίκος
Γεν. Γραμματέας: Παπαγιαννάκου Ελένη
Αναπ. Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτου Κατερίνα
Ταμίας: Καραβίδα Μαρία
Μέλος: Αλλαγιάννης Κωνσταντίνος
Μέλος: Στουραϊτης Γιάννης
Μέλος: Ζαβαλάρης Αντώνης
Μέλος: Κακαρνάκης Νίκος
Μέλος: Καλαφάτη Αναστασία
Μέλος: Μαρίνης Κωνσταντίνος
Μέλος: Νάσσου Γιώργος

Στο τραπέζι έπεσαν οι πρώτες ιδέες που σκοπό έχουν την απόλυτη ενοποίηση του Ομίλου και των τμημάτων του, το άνοιγμά του στην κοινωνία και την ποιοτική αλλά και ποσοτική του αναβάθμιση. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα ώστε όλα τα νέα σχέδια να αρχίσουν να τίθενται σε εφαρμογή.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Μαρκοπούλου