14/03/2013

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη… Μιζέριας και Καταγγελίας» κος Αδάμος, ξεπερνά πλέον κάθε όριο δυσφήμισης της Δημοτικής Αρχής!


Αγαπητοί Συμπολίτες,
  
Για πολλοστή φορά, γινόμαστε μάρτυρες, της κατώτερης των περιστάσεων, συμπεριφοράς του επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη…Μιζέριας και Καταγγελίας», του κου Γ. Αδάμου, ο οποίος υιοθετώντας το ρόλο του αυτόκλητου, αυτοδίδακτου και αποτυχημένου Εισαγγελέα, βγάζει εκ νέου τραγελαφικά και αβάσιμα πορίσματα, επιχειρώντας ταυτόχρονα ανεπιτυχώς να αμαυρώσει το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Άλλωστε, το επίπεδο προσοχής, υπευθυνότητας και σοβαρότητας με το οποίο ασκεί ο κ. Γ. Αδάμος τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα, έχει αποδειχθεί στο ιδιαίτερα πρόσφατο παρελθόν, όταν συνυπέγραψε αίτηση για συζήτηση δύο (2) θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη συνέχεια, παρέθετε τρία (3)! Τόσο καλά!

Επειδή απ’ ότι φαίνεται, ο κος Γ. Αδάμος θέλει να αναφέρουμε και τα αυτονόητα, του απαντούμε δημόσια, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να μπει τέλος στις όποιες ψευδείς και συκοφαντικές εντυπώσεις, επιχειρεί  για πολλοστή φορά να δημιουργήσει.

Το θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης, 27 Δεκεμβρίου 2012, διαβάστηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Κών/νο Αλλαγιάννη, ακριβώς όπως ήταν και στην Ημερήσια Διάταξη, δηλαδή, «Λήψη απόφασης για έγκριση 13ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2012 και Πρόγραμμα Οικονομικής Αποκατάστασης».

Η έκθεση αξιολόγησης του Ορκωτού Λογιστή Ελεγκτή και το Σχέδιο Οικονομικής Υποστήριξης του Δήμου ή αλλιώς, Πρόγραμμα Αποκατάστασης Οικονομικής Λειτουργίας, εμπεριέχονταν ως συνημμένα έγγραφα στον φάκελο του θέματος, που βρισκόταν στη διάθεση των Δημοτικών Συμβούλων, μία (1) ημέρα πριν από την διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο πολιτικά γραφικός πλέον, κος Γ. Αδάμος, αποδεικνύει μέσω των αστείων  γραφομένων του, την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματα του Δ.Σ. και την επικίνδυνη μανία του για διώξεις και καταγγελίες, οι οποίες πάντα πέφτουν στο κενό και εκθέτουν ανεπανόρθωτα, τόσο τον ίδιο, όσο και την παράταξή του!

Του προτείνουμε στο μέλλον, να είναι πιο προσεκτικός και σοβαρός και να σταματήσει επιτέλους να παριστάνει τον Εισαγγελέα χωρίς πτυχίο, γιατί ο θεσμικός του ρόλος είναι διαφορετικός και απαιτεί στοιχειώδη έστω υπευθυνότητα. Επίσης, απαιτεί να κάνει, τουλάχιστον μία φορά, κάθε δύο χρόνια και μια θετική πρόταση!

Τον προκαλούμε λοιπόν: Εδώ και δύο χρόνια, έχει μιλήσει τουλάχιστον δέκα φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την ανάγκη αναδιάρθρωσης και αναδιάταξης του προσωπικού του Δήμου μας, με αλλαγή θέσεων απασχόλησης, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό!

Πριν τρεις (3) μήνες, ζήτησε και πήρε, τον πλήρη κατάλογο των εργαζομένων του Δήμου μας, ανά θέση και ειδικότητα.

Έκτοτε, τον έχουμε προκαλέσει δημόσια, να μας φέρει επιτέλους την δική του «σοφή» πρόταση αναδιοργάνωσης του προσωπικού του Δήμου μας και ακόμη περιμένουμε!

Συμπέρασμα: Λόγια πολλά, Λόγια ανόητα, Λόγια συκοφαντικά, μόνο Λόγια!

Αυτό είναι ο κος Αδάμος και η θλιβερά μίζερη και ανίκανη για μία θετική πρόταση, παράταξή του!