11/03/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Καλείσθε να παραστείτε την Παρασκευή, 15η Μαρτίου 2013 και ώρα 8 (οκτώ) μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην όγδοη συνεδρίαση έτους 2013 του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης,  επί των  κατωτέρω θεμάτων  της Ημερήσιας Διάταξης:

Λήψη απόφασης για έγκριση 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου έτους 2013.
Λήψη απόφασης για έγκριση Μελέτης Εφαρμογής του έργου «Αναβάθμιση εγκατάστασης επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Μαρκοπούλου».
Λήψη απόφασης για έγκριση κατανομής ΣΑΤΑ για το έτος 2012.
Λήψη απόφασης για μείωση δημοτικών τελών στις Επιχειρήσεις στο ΒΙΟΠΑ.
Λήψη απόφασης για την παράταση του χρονοδιαγράμματος του έργου «Κατασκευή κτιρίου κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου».
Λήψη απόφασης για χορήγηση αδειών υπαίθριου, στάσιμου και πλανόδιου εμπορίου για το έτος 2013.
Λήψη απόφασης για αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μαρκοπούλου».
Λήψη απόφασης για συγκρότηση Επιτροπής Εκτίμησης Βλαβών από ανωτέρα βία στο έργο «Αναβάθμιση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Μαρκοπούλου».
Λήψη απόφασης για ανανέωση της δωρεάν παραχώρησης τμήματος του οικήματος για την εγκατάσταση Νομικών Προσώπων και Λοιπών Υπηρεσιών Δήμου, που ευρίσκεται στην Καραολή & Δημητρίου στο Μαρκόπουλο, στο Σύλλογο Δημοτικού Θεάτρου «ΟΙ ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ» για πέντε (5) χρόνια.
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια σιδηρών υλικών για εργασίες συντήρησης».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια διαφόρων ειδών υγιεινής για τις ανάγκες του Δήμου».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια οικοδομικών υλικών για αποκατάσταση οδών».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια διαφόρων υλικών για τη μηχανογράφηση του Δήμου».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή λοιπών μηχανημάτων (φωτοτυπικό)».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια έντυπου υλικού».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Απολύμανση και συντήρηση φρεατίων».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια γάλακτος για μόνιμο προσωπικό».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας στα σχολεία Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Δαπάνες υποστήριξης προγραμμάτων μηχανογράφησης».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Δαπάνες υποστήριξης δικτύου μηχανογράφησης».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Συντήρηση χώρων πρασίνου Δήμου Μαρκοπούλου».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Συνδρομές σε ιστοσελίδες νομικού περιεχομένου».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Δαπάνες συντήρησης ειδικών προγραμμάτων Τεχνικής Υπηρεσίας».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Δαπάνες χημικής ανάλυσης ύδατος».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Δαπάνες απομαγνητοφώνησης πρακτικών συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Συντήρηση αντλιοστασίων».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης των Κ.Α. με τίτλο «Συντήρηση μηχανοκίνητου εξοπλισμού Δήμου Μαρκοπούλου».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης των Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για κίνηση μεταφορικών μέσων».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια υδρομετρητών».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια υλικών ύδρευσης».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και λοιπών υλικών για την Υπηρεσία Πρασίνου».
Λήψη απόφασης για καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του Κ.Α. με τίτλο «Προμήθεια οικοδομικών υλικών για αποκατάσταση οδών».
Λήψη απόφασης για επανέγκριση τροποποίησης στο Ο.Τ. Γ542 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη Δήμου Μαρκοπούλου.
Λήψη απόφασης για προσκύρωση τμήματος καταργουμένης αγροτικής οδού στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ470 με κωδικό ιδιοκτησίας 610212 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για προσκύρωση τμήματος καταργουμένης αγροτικής οδού στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ470 με κωδικό ιδιοκτησίας 610215 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου και την καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη των οικοπέδων στα Ο.Τ.97, 98, 99(Κ.Χ.) και 100(Κ.Χ.) με κωδικό ιδιοκτησίας 060342 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου και την καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη των οικοπέδων στα Ο.Τ.97, 98, 99(Κ.Χ.) και 100(Κ.Χ.) με κωδικό ιδιοκτησίας 060342 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. 432 με κωδικό ιδιοκτησίας 030715 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ1094 με κωδικό ιδιοκτησίας 680324 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ1183 με κωδικό ιδιοκτησίας 700212 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ619 με κωδικό ιδιοκτησίας 634330 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. 6 με κωδικό ιδιοκτησίας 070749 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ687 με κωδικό ιδιοκτησίας 660117 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ851 με κωδικό ιδιοκτησίας 671224 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ3 (αρχικό οικόπεδο) με κωδικό ιδιοκτησίας 620122 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
Λήψη απόφασης για έγκριση διάθεσης πίστωσης για καταβολή αποζημίωσης Δικηγόρων για διάφορες υποθέσεις Δήμου Μαρκοπούλου.
Λήψη απόφασης για ονοματοθεσία οδών πόλεως και οικισμών.
Λήψη απόφασης για οικονομική ενίσχυση απόρων δημοτών.
Λήψη απόφασης για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Συμβουλίου

ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ