05/02/2013

«ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ» και «ΑΝΝΑ ΚΑΡΕΝΙΝΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις", θα προβάλει αυτή την εβδομάδα, Πέμπτη 7 έως και την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013, το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων: «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ» και την υποψήφια για 4 ΟΣΚΑΡ: «ΑΝΝΑ ΚΑΡΕΝΙΝΑ».

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ (μεταγλ.)
(HOTEL TRANSYLVANIA)

Προβολή: 17.30

Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky
Σενάριο: Dan Hageman, Kevin Hageman, Robert Smigel, David I.Stern
Στο ρόλο του Δράκουλα, ακούγεται η φωνή του απολαυστικού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Καλώς ήλθατε στο Hotel Transylvania, το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα, όπου τα τέρατα και οι οικογένειες τους, μπορούν να ξεδώσουν ελεύθεροι, χωρίς να τους ενοχλεί η ανθρώπινη παρουσία. Με αφορμή μια ειδική περίσταση, ο Δράκουλας έχει καλέσει για το Σαββατοκύριακο, μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου, τον Φράνκεσταϊν και τη νύφη του, τη Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, μια οικογένεια λυκανθρώπων και πολλούς άλλους, για να γιορτάσουν όλοι μαζί, τα 118α γενέθλια της κόρης του Mavis. Για τον Δράκουλα, η φιλοξενία όλων αυτών των θρυλικών τεράτων, κάθε άλλο παρά πρόβλημα είναι. Το ιδανικό σκηνικό όμως, κινδυνεύει να καταρρεύσει, από την παρουσία ενός κοινού θνητού, που ανακαλύπτει τυχαία το θέρετρο και ξετρελαίνεται με την Mavis.


ΑΝΝΑ ΚΑΡΕΝΙΝΑ

Προβολές: 19.15 και 21.30

Σκηνοθεσία: Τζο Ράιτ
Παίζουν οι ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Άαρον Τζόνσον, Τζουντ Λο, Ντόμναλ Γκλίζον

Μια ταινία-ιστορία αγάπης, βασισμένη στο ομώνυμη κλασική νουβέλα του Τολστόϊ, με 4 υποψηφιότητες ΟΣΚΑΡ, στην Κινηματογραφίας, Κουστουμιών, Πρωτότυπης Μουσικής και Σχεδιασμού Παραγωγής, είναι σίγουρο, ότι δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Στη Ρωσία του 19ου αιώνα, η παντρεμένη αριστοκράτισσα Άννα Καρένινα, αναπτύσσει «παράνομη σχέση», με τον αξιωματικό του ρωσικού στρατού Κόμη Βρόνσκι, γεγονός που θα ανατρέψει τη ζωή της.


Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924 
Καλές Προβολές!