26/02/2013

Ταφόπλακα στο Συνεταιρισμό «ΜΑΡΚΟ», από τη «Δύναμη Ανευθυνότητας» του κου Αδάμου!

Την επίσημη ταφόπλακα, έβαλε εν πλήρει γνώση της, η «Δύναμη Ανευθυνότητας» του κου Αδάμου, στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό «ΜΑΡΚΟ», στο όνομα της δήθεν προστασίας του Περιβάλλοντος και του υποτιθέμενου συλλογικού συμφέροντος στο Πόρτο-Ράφτη!

Το δακτυλοδεικτούμενο αυτό πολιτικό έγκλημα, διεπράχθη από την συγκεκριμένη παράταξη, ακολουθώντας τη γνωστή τακτική των «πολιτικών» απειλών. Συγκεκριμένα, ανώτατο στέλεχος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθηνών, δέχθηκε σφοδρότατες επιθέσεις από τη «Δύναμη Ανευθυνότητας», στην περίπτωση που προωθήσει για έγκριση το Σχέδιο Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Μαρκοπούλου, συμπεριλαμβανομένων και των προτάσεων του Δήμου Μαρκοπούλου και του Συνεταιρισμού «ΜΑΡΚΟ», για την αξιοποίηση της Πούντας!

Μέσα από το πολυπόθητο, για τη «Δύναμη Ανευθυνότητας», «πάγωμα» της υπόθεσης, καταστρέφεται οικονομικά και επομένως διαλύεται ο Συνεταιρισμός «Μαρκό», ενώ παράλληλα παραδίδεται βορά προς εκμετάλλευση από ιδιωτικά συμφέροντα και εκποίηση σε πλειστηριασμούς, η έκταση της Πούντας, καθώς και όλη η υπόλοιπη δεσμευμένη περιουσία του Συνεταιρισμού!

Η καταστροφική για το μέλλον του τόπου μας, δράση της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης, δεν εξαντλείται μόνον στην περιουσία του Συνεταιρισμού. Αφορά όλους μας, καθώς αυτή η αρνητική εξέλιξη επηρεάζει όλο τον Δήμο Μαρκοπούλου, την ανάπτυξή του, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τις περιουσίες όλων των συμπολιτών μας.

Ειδικότερα, συνδέεται άμεσα με τη διαδικασία έγκρισης του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Μαρκοπούλου, αφού η ήπια οικιστική αξιοποίηση της Πούντας, συνιστούσε προϋπόθεση για τη συνολική έγκριση, του σχεδίου σωτηρίας του Συνεταιρισμού «ΜΑΡΚΟ»!

Είμαστε σίγουροι ότι η «Δύναμη Ανευθυνότητας» του κ. Αδάμου θα αισθάνεται υπερήφανη για τις καταστροφικές επιπτώσεις άλλης μιας δράσης της, καθώς πέτυχε σχεδόν, να βάλει λουκέτο στο μοναδικό κοινωνικό φορέα, που μαζί με τον Δήμο μας, είχε δυνατότητες και προοπτικές σοβαρής ανάπτυξης, παρ’ όλη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία!

Παρά τις καταστροφικές προσπάθειες κάποιων, να διαλύσουν και να μαραζώσουν οικονομικά τον Συνεταιρισμό «ΜΑΡΚΟ», αλλά και τον Δήμο Μαρκοπούλου μέσω συνεχών αβάσιμων καταγγελιών, η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να πηγαίνει Μπροστά, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.