26/02/2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΙΑΠΑΣ»

Δεκάδες προϊόντα, με περισσότερα από δώδεκα (12) είδη τροφίμων, συγκεντρώθηκαν, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, κατά την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Γιαννιαπάς», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2013, στο νέο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού, στο Πόρτο Ράφτη.

Στο χαιρετισμό της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Σβήγκο και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, όσο και τα απλά μέλη και δημότες, που έσπευσαν να ανταποκριθούν έμπρακτα στο κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης, ευχόμενος το παράδειγμα αυτό, να βρει και ακόμη περισσότερους μιμητές.


Μαζί με τον Δήμαρχο, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι κ. κ. Αντιδήμαρχοι Μαρκοπούλου Μαρία Κιμπιζή, Βασίλης Μεθενίτης και Γιάννης Ευαγγελίου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Δρίτσας, μέλη του Συλλόγου και κάτοικοι του Πόρτο Ράφτη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης συζητήθηκαν οι εξελίξεις και οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, για τα θέματα και τις ανάγκες της περιοχής, αποδεικνύοντας το κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης, που έχει αναπτυχθεί με το Σύλλογο, προς όφελος των δημοτών.